Új klip a Fatal Error zenekartól
2022. július 05. írta: Kultúrjunkie

Új klip a Fatal Error zenekartól

fatal_error_kep1.jpg

A Fatal Error 2021-ben nagy fába vágta a fejszéjét, és megjelentette 21 dalos duplalemezét, mely a Művirágok karneválja címet kapta. A most klippel debütáló Minden hang című dal az első korongon szerepel, és mind hangszerelésben, mind pedig zenei témák terén kicsit eltér a megszokott „fatalerroros” hangzásvilágtól.

A zenekar énekese, Zsola így nyilatkozott a dalról és klipről:

A Minden hang egy picit „kakukktojás” a Fatal Error dalok között. Szeretünk kimozdulni a megszokott dolgokból, és kipróbálni különböző zenei eszközöket, néha más irányokba elmenni, amit most meg is tettünk. Úgy éreztük, hogy passzol a picit elektronikusabb irány a dal mondanivalójához, de a dal alapját mégis az akusztikus gitár adja meg. Mindenféle emberi kapcsolatból folyamatosan kapunk jeleket. Ha egészségesen szeretnénk működtetni ezeket a kapcsolatokat, akkor fontos tenni értük, a jeleket időben észrevenni, hisz az ember rengeteget veszíthet. Ez igaz a családi, baráti és szerelmi kapcsolatokra is egyaránt. Ez a dal két fél között lévő kimondatlan érzésekről szól, amik az idő múlásával halmozódnak fel.

A videoklip gyakorlatilag egyfajta folyatatása a Művirágok karneválja klipjének, tavaly nyáron vettük fel Bikali Sanyi barátunkkal. Nagyon szeretünk vele dolgozni, egy végtelenül precíz és jó szakember, arról nem is beszélve, hogy jó barátok vagyunk. Mondhatjuk, hogy ő is a csapatunk tagja, és így házon belül csináljuk vele a videókat.

A Fatal Error elcsíphető a nyári fesztiválokon, valamint szeptemberben a Budapest Parkban a Tankcsapda vendégeként.

Bővebb információ a Facebookon: http://facebook.com/fatalerrorzenekar

Sajtóinformáció: Dobó Réka - Mertez Management

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5417874791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása