Íme pár tipp, hogy idén te legyél a legdivatosabb a fesztiválarc!
2022. június 29. írta: Kultúrjunkie

Íme pár tipp, hogy idén te legyél a legdivatosabb a fesztiválarc!

look_4.jpg

Bár a VOLT Fesztival már mögöttünk is van, ezzel meg is kaptuk a jelzést a nyári fesztiválszezon hivatalos kezdetére, amikor a zene és a divat kéz a kézben jár. Ha szerepel a terveidben valamelyik közelgő fesztivál, akkor segíthet az alábbi lista, hogy minél stílusosabban érkezz bármilyen zenei eseményre.

look_8.jpg

RULE #1: A SZÍNEKKEL NEM TUDSZ HIBÁZNI

Miután egész télen a szürkék, feketék és bézsek dominálták a színpalettát, nyáron - és különösen a fesztiválszezonban - itt az ideje felcsavarni a vibrálást. A telített árnyalatoktól a finom pasztellekig, most a legeklektikusabb színösszeállításokkal kísérletezhetsz. Próbálj ki mindent a tetőtől-talpig egyszínű look-októl a legmerészebb párosításokig, a lényeg, hogy a lehető legvidámabban érezd magad bennük.

RULE #2: MINÉL MINTÁSABB, ANNÁL TÖKÉLETESEBB

A merész minták már önmagukban is működnek. A lágy virágminták a nőies energiákat hozzák, a csíkok pedig örök klasszikusok. A 90-es évek absztrakt geometriája mindig vidám, miközben a batikolt minta nosztalgikusan visszafogott. A művészi hatás titka? Ne félj keverni őket.

look_6.jpg

RULE #3: NINCS OLYAN, HOGY TÚL SOK

Egyszer egy nagyon stílusos nő azt mondta, hogy ha tökéletesen akarsz kinézni, vegyél le egy kiegészítőt, mielőtt kilépsz a lakásból. Kivéve a fesztiválszezonban! Egy vödörsapka, egy nyaklánc, egy hátizsák, menő zoknik és egy övtáska - minél több kiegészítő, annál jobb.

RULE #4: LÉGY ÖNMAGAD

A legfontosabb szabály, amire emlékezned kell a fesztivál outfitekkel kapcsolatban az, hogy érezd jól magad. Csak te számítasz. Áthághatod a szabályokat, követheted őket vagy kitalálhatod a saját szabályaidat, válassz olyan ruhákat, amikben a legjobban önmagad vagy. Ebben rajlik a szezon igazi titka.

Forrás: Levi's

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6917870749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása