Pörgős dallal jelentkezett a Fatal Error
2022. május 11. írta: Kultúrjunkie

Pörgős dallal jelentkezett a Fatal Error

szohozjuthatnek.jpg

A Fatal Error tavaly év végén mutatta be Művirágok karneválja című duplalemezét az Akvárium klubban. A lemez második felvonásáról most a Szóhoz juthatnék című dalhoz készült klip, tulajdonképpen a jubileumi, lemezbemutató koncert rövid összefoglalója a legszebb pillanatokról. Az akváriumos koncert mellett az év végi Fészek klubos buliról is kerültek snittek a videóba.

A dalról és a klipről Rimóczi Zsola nyilatkozott:

„A konfliktuskerülő embereknek ismerős lehet az az érzés, amikor nem szeretnél konfrontálódni a másikkal, különösen, ha az illető közel áll hozzád. Mindeközben megvan a véleményed az adott kérdésről, amit vagy végül magadban tartasz, vagy csak a ’cenzúrázott verziót’ mondod el a másik félnek, amivel nem éred el a célt.

A videoklipben szerettük volna megmutatni, hogy milyen is egy Fatal Error koncert, és úgy gondoltuk, hogy ehhez talán a legjobb választás egy pörgős dal. A két helyszín jól lefesti, hogy a kisebb és nagyobb színpadokon is milyen érzés együtt lélegeznünk a közönséggel. Köszönjük a lelkesedést és a bulikat a közönségünknek, és a keménymagnak, az úgynevezett Fatal Error Familynek!”

Legközelebb a zenekarral május 20-án találkozhattuk az A38 hajón!

Forrás: Santos Productions

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4217829347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása