Idei utolsó bulijához érkezett a Mertez X Robot Live koncertsorozat!
2021. december 08. írta: Kultúrjunkie

Idei utolsó bulijához érkezett a Mertez X Robot Live koncertsorozat!

baab_mertez_robot_event_cover_210909_1.jpg

A novemberi koncert alkalmával Áron András ‘Apey’ különleges, akusztikus szettel nyitotta az estét, utána pedig Abigél robbantotta fel a színpadot a Robot klubban, őrületes rákendroll hangulatban!

A december 9-i évzáró esemény főszereplője a BAAB zenekar lesz, előttük pedig a Heaven Street Sevenből is jól ismert Szűcs Krisztián szóló produkciója alapozza meg a hangulatot.

A Mertez X Robot Live ötlete már a koronavírus okozta lezárások előtt megszületett, a kényszerpihenő alatt teljesen kiforrta magát. A Robot és a Mertez Management közös célt tűzött ki maga elé: hogy teret adjanak a tehetséges, értéket képviselő, de egyelőre szűkebb körben ismert zenekaroknak. A kezdeményezés mögé olyan támogatók álltak, mint a Converse és a Hangfoglaló Program.

A koncertek minden hónap második csütörtökén vannak a Robotban. Ezeken az eseményeken a főszerepet a kisebb zenekarok kapják, előttük pedig olyan előadók nyitották idén az estéket, mint Molnár Tamás, vagy Áron András “Apey”, vagy a Supernem két jól ismert tagja, Papp Szabi és Pulius Tibi. 

A sorozat a következő évben is folytatódik, és olyan arcok támogatják majd Mertez X Robot Live küldetését nyitóprodukcióként mint Beck Zoli, Pásztor Anna, vagy Mester Tamás.

Esemény

Kövesd a Mertez X Robot Live koncertsorozat oldalait a további programokért:

https://www.facebook.com/mertezrobotlive

https://www.instagram.com/mertezrobotlive/

https://tinyurl.com/mertezrobotliveSpotify

https://tinyurl.com/mertezrobotliveYT

Sajtónformáció: Horváth Luca - Mertez Management

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr516776666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása