Megérkeztek a 2022-es Művészetek Völgye első fellépői
2021. november 25. írta: Kultúrjunkie

Megérkeztek a 2022-es Művészetek Völgye első fellépői

atisimg_0992.jpg

Egy játékos videóval, maguk a fellépők találják ki, ki az, akit már biztosan láthatunk jövőre a Művészetek Völgyében a Panoráma Színpadon. A 31. Művészetek Völgye Fesztivál ünnepi videójában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Fekete Giorgio, a Carson Coma énekese, Palágyi Máté, a Bohemian Betyars hegedűs-énekese és Bodor Áron, az Esti Kornél frontembere gyűltek össze játszani.

Mondjuk vagy mutassuk? Esetleg rajzoljuk? A Művészetek Völgye Fesztivál karácsonyi kampányában összehozta a Panoráma Színpad első fellépőit, akik a baráti és családi összejövetelek népszerű játékával, activityzve találják ki kinek a neve került a mikulás sapkába, azaz, ki az, aki már biztosan játszani fog 2022-ben Kapolcson.

 

A vicces videóban megtudhatjuk, hogyan néz ki a Margaret Island, az Esti Kornél, a Bohemian Betyars és a Carson Coma elmutogatva, lerajzolva vagy éppen körülírva. Az utolsó zenekar megfejtését a közönségre bízták, akik rekordidő alatt kitalálták Lábas Viki mutogatásából a fesztivál ötödik bejelentett fellépőjét, a Bagossy Brothers Company-t.

Velük már biztosan találkozhatunk 2022. július 22. és 31. között a Panoráma Színpadon. A fesztivál karácsonyi akciójában most kedvezményesen szerezhetők be a jövő évi fesztiválbérletek, amelyek mellé a zenekarok és a Völgy szuvenírjei közül lehet ajándékot választani a fa alá.

Emellett elindult a fesztivál immáron hagyománnyá vált Kívánságlista játéka is, ahol a közönség megtippelheti a további előadókat, a szerencsés játékosok pedig a bérletük árát is visszanyerhetik.

Karácsonyi akció: https://tixa.hu/muveszetekvolgye2022_karacsonyi_akcio

Sajtóinformáció: Nagy Kátya

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr10016764672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása