Introvertáltak himnusza Szakács Gergőtől
2021. november 06. írta: Kultúrjunkie

Introvertáltak himnusza Szakács Gergőtől

unnamed_66.png

Szakács Gergő új dala megmutatja, hogyan is éli meg egy visszahúzódó előadó az életet a reflektorfényben. A szerzeményhez készült klipben azt a kettősséget láthatjuk, ahogyan az előadó minden alkalommal megküzd a démonaival, mikor a színpadon áll.

"Az "Elkezdem" tulajdonképpen egy introvertált himnusz. Szerettem volna betekintést engedni abba a perspektívába, ahonnan én szemlélem a mindennapokat, ahol nem triviális egy egyszerű társalgás megkezdése egy idegennel, ahol olykor reflexből tagadom le saját magam és ahol hajlamos vagyok túlagyalni, túlpörögni odabent szinte mindent, amiből a külső szemlélő csak annyit érzékel, hogy szótlanul, lefelezett sebességen létezem. Ugyanakkor egy mantra is saját magamnak, hogy másképp csináljam a dolgokat, hogy elengedjem a gátlásokat, hogy nyissak az emberek felé" - fogalmazott a Follow The Flow énekeseként is ismert előadó, aki szóló projektjének dalaival is rendszeresen lovagolja meg a slágerlistákat.

Sajtóinformáció: Léderer Fruzsina - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4516747652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása