Ismert emberek teljesítették a beteg kislány álmát - Sztárüzenet
2021. június 07. írta: Kultúrjunkie

Ismert emberek teljesítették a beteg kislány álmát - Sztárüzenet

195514058_2978359632446020_5587233622550352139_n.jpg

Ismert művészek váltották valóra a három éves, leukémiában szenvedő Vivi álmát: egy fa játszótornyot állítottak fel a család kertjében. A meghitt esemény a Sztárüzenet csapatának köszönhetően jöhetett létre: a platformon szerzett összegnek egy részét jótékony célokra fordítják: a Ments Életet Közhasznú Alapítvány programjára, a “Váltsd valóra Te is egy beteg gyermek álmát” számára. A közkedvelt sztárok meghatódva együtt állították fel az otthoni játszóteret.

Ismert zenészek, színészek körében, vidáman és önfeledten ülhetett fel a saját kis csúszdájára és mászókájára Vivike. A Sztárüzenet néhány híres művésze: Tihanyi Tóth Csaba, színész; Haagen Imre, színész, énekes; Volosinovszki György, színész, énekes és Cozombolis Leonidász Péter, zenész személyesen is részt vett, hogy örömmel segítsenek közösen a városföldi családnak.

Csobán Éva, a Sztárüzenet társalapítója megkönnyezte a megható eseményt:

- Elérzékenyültem, és csodálatos érzés töltött el, amikor átadtuk, és a kislány kipróbálhatta a csúszdát. Engem az tölt, amikor élményeket adhatok, a kislány születésnapjára szerveztük ezt a jótékonyságot. Álomvarázslókká válhattunk, hiszen az alapítványnál így hívják azt a személyt, aki valamelyik gyermek vágyát teljesíti. Hihetetlen jó érzés, hogy ennyi művész eljött, és személyes jelenlétükkel emelték a meghitt pillanatokat. Azt gondolom, hogy ez a kezdeményezés tovább inspirál majd többeket is, és igyekszünk minél több vágyat megvalósítani. Nagyon jól éreztük magunkat, és boldog vagyok, hogy alig négy hónap alatt sikerült összehoznunk a Sztárüzenet segítségével az első álom teljesítését. 

Tihanyi Tóth Csaba is nagy örömmel állt a kezdeményezés mellé:

- Gyönyörű nap volt, hiszen a kislánynak örömet okozhattunk, és még felemelőbb érzés, hogy egy beteg kislánynak. Kifejezetten nagy boldogság számomra, hogy az első álmot sikerült megvalósítanunk, örülök, hogy részt vehettem ebben. Nagyon megható volt, és jó érzéssel tölt el, hogy megtettünk mindent, ami tőlünk telik. A legfontosabb pedig, hogy Istenhez szólhatunk, hogy vegye védelmébe, és éljen száz évig.

Volosinovszki György számára is rendkívül fontos a jótékonykodás:

- Fantasztikus érzés volt látni, hogy a kislány vidám volt mint egy kis angyal, nekem ezek a pillanatok erőt adnak. Két kezünkkel raktuk össze a játszóparkot, ami külön élmény volt. Gyerekekkel is foglalkozom, gyermekotthonos táborokban is tanítok, ami mindig felemelő számomra. Úgy gondolom, hogy amit kaptunk a Jóistentől, az a tehetség nemcsak a miénk, hanem azt jó célokra kell használnunk, és segítenünk, ahol tudunk. Úgy érdemes tevékenykedni ebben a szakmában, hogy jótékonykodunk, és támogatjuk is a rászorulókat, hiszen elsősorban emberek vagyunk és utána színészek.

Haagen Imre is rendkívül megható pillanatokat élt át:

- Egyrészt felemelő, másrészt szívbemarkoló volt. Nehéz volt eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk. Hihetetlen nagy dolog, hogy egyáltalán vannak olyan nagylelkű emberek, akik segíteni szeretnének. Annyira fájdalmas volt látni, engem nagyon megrázott, hogy két kislány közül az egyik egészséges, a másik pedig beteg. Nekem nagyon fontos, hogy segíteni tudjak, hiszen korábban egy súlyos betegséggel kellett szembe néznem. Számomra sokat jelent, hogy adjak, hiszen szembesültem azzal, hogy az életünk véges. Úgy vélem, hogy meg kell köszönnünk a Jóistennek, hogy egyáltalán egészségesek vagyunk. Nagy feladat ennek a családnak, hogy végig vigyék a gyógyulás útján a kicsit, és közben nem veszíthetik el a hitüket.

Cozombolis Leonidász Péter is mindig örül, ha támogatásban vehet részt:

- Nagyon kedves, csodálatos családhoz érkeztünk, két gyönyörű szép gyerekük van. Elképesztő érzés volt kiemelni őket a hétköznapokból. Azt kívánom, hogy minél hamarabb meggyógyuljon a kislány! Nagyon jó volt a csapat, mindenki megmutatta emberi arcát, semmilyen sztárallűrök vagy hamis dolgok nem jöttek elő. Nem munkának tekintettük ezt a tevékenységet, hanem önzetlen, szívből jövő segítségnek.

Sajtóinformáció: Koczka Máté

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6016584274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.06.07. 16:53:14

Egyiket sem ismerem.

Viszont nem ez a lényeg, hanem a jó cselekedet.
süti beállítások módosítása