Megérkezett az új Space Jam film szinkronos előzetese
2021. április 24. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett az új Space Jam film szinkronos előzetese

space_jam_jelenetfoto_15.jpeg

LeBron James, a Bolondos dallamok sztárjai és egy intergalaktikus kosármeccs – minden, ami egy őrülten szórakoztató filmhez szükséges.

Space Jam Új kezdet szinkronos előzetesében sok firkált sztár visszatér, hogy egy még náluk is nagyobb sztárnak segítsen, és mellékesen megmentsen egy kissrácot meg az egész világot.

A Space Jam Új Kezdetben LeBron James próbál bajba került fián segíteni, ám kénytelen belátni, hogy egyedül nem boldogul. Így jönnek a képbe régi barátaink, Tapsi Hapsi, bájos barátnője Lola nyuszi, Dodó kacsa, Speedy Gonzales és a többiek, akik vállalják, hogy egy mindent eldöntő kosármeccsen állnak ki az űrből érkezett gonoszok ellen.

A különleges filmhez különleges szinkron is jár: a legélesebb fülűek már az előzetesben felfedezhetnek néhány nagy meglepetést – mert a magyar változat sem fog sztárok nélkül maradni!

Az NBA szupersztárja, LeBron James és Bolondos dallamok 2D sztárjai egy csapatban? Csak egy őrült vicces és nagyon látványos film lehet az eredmény.

Főszereplők: LeBron James, Don Cheadle, Martin Klebba és a Firka-csapat. Operatőr: Salvatore Totino Zene: Kris Bowers, Hans Zimmer. David Crane, Kevin Ishioka. Írta: Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan coogler, Terence Nance. Rendezte: Malcolm D. Lee

Mozibemutató: 2021. július

Szinkronizált, amerikai félig animációs vígjáték

Gyártó: Warner Bros.


Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5316511358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása