Valentin-nap alkalmából őszinte beszélgetésre invitál a Telekom
2021. február 13. írta: Kultúrjunkie

Valentin-nap alkalmából őszinte beszélgetésre invitál a Telekom

amiasziveden.png

Az elmúlt hónapok bezártsága miatt eltávolodhattunk a számunkra fontos emberektől, monotonná váltak a mindennapok, pedig most még nagyobb szükségünk van egymásra, mint bármikor. Egy őszinte beszélgetés újra összehozhat minket szeretteinkkel. Ehhez nyújt digitális megoldásokat Valentin-nap alkalmából a Telekom.

A bezártság falak közé szorítja a romantikát és a többi emberi kapcsolatot sem kíméli. Az elmúlt hónapokban kialakult ingerszegény szociális élet szürke hétköznapokat eredményez, amikbe sokan belefásultunk már. 
Ebben az élethelyzetben pedig nehéz megtalálni azt a változatosságot, ami a kapcsolatok megújulásának alapja lehet. Fogynak azok a dolgok, amik kapcsolatainkat izgalmassá teszik és összességében kevésbé figyelünk oda a másikra. Pedig, ha valamikor, most még nagyobb szükségünk van egymásra, mint eddig bármikor.  

Erre a jelenségre reflektál az Ami a szíveden, a Telekom Valentin-napi aktivitása. Az elmúlt időszakban online reneszánszukat élő őszinteségi játékok mintájára Instagram filtert és játékos website-ot is fejlesztett a márka Ezek a digitális megoldások olyan őszinte beszélgetéseknek adnak teret, amik újra felélesztik az emberi kapcsolatokban rejlő tüzet és kimozdítják a párokat a szürke hétköznapokból. A website-on található játékot nem csak szerelmespároknak érdemes kipróbálni, hiszen a kérdések családi és baráti körben is őszinte beszélgetések kialakulásához vezethetnek. Akár egy nagymama és unokája párosnak is remek program lehet, hiszen minden emberi kapcsolatot feldobhatnak a játékos kérdések.

A Telekom egyébként a digitális megoldásokon kívül, feltöltőkártyás ügyfeleinek további Valentin-napi ajánlatokkal kedveskedik a Telekom alkalmazásban, hogy ezzel is megkönnyítse a kapcsolattartást és az őszinte beszélgetéseket.

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7216425984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása