Keddenként továbbra is PIM az A38-on
2020. december 07. írta: Kultúrjunkie

Keddenként továbbra is PIM az A38-on

Kemény István és Kemény Zsófi a műfajokon átívelő sorozat decemberi műsorában

pim-beatz-x-poes-web_1.jpg

A zenei-irodalmi műsor minden kedden élőben követhető az A38 Hajó YouTube-csatornáján.

Dupla spoken word esttel és a kortárs magyar kultúra költőfejedelmével jelentkezik decemberben a PIM az A38 Hajón programsorozat. A crossover műsor minden kedden élőben követhető az A38 Hajó YouTube-csatornáján. A Beatz x Poe’s-széria keretbe foglalja a decembert: elsején visszatérő vendégek veszik kézbe a mikrofont, 22-én Benke Hunor, Sára Gergely Gege és Kemény Zsófi alias Sophie Hard mesterhármasa szövegel. A december családias hangulatot hoz: Kemény Zsófi édesapja, a (többek között) Magyarország Babérkoszorúja-díjas Kemény István érkezik 8-án. December 15-én Gerencsér Anna és Vaszilkó Bence elsőkötetes szerzők mutatkoznak be a Gingerbear zenekar társaságában.
pim-beatz-x-poes-bordareka_indiana_babiczkytibor.jpg

Beatz x Poe’s: Babiczky Tibor, Borda Réka, Indiana // 2020. 12. 01.

December első spoken word estjén Babiczky TiborBorda Réka, és Gábor Tamás Indiana szerepelnek a színpadon. A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán és Pion István. A szövegeket DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar dallamaira helyezik az est fellépői.

Kortárs szerzők zenei kísérettel: Kemény István // 2020.12.08.

December 8-án Kemény István József Attila-díjas költő kalauzol el legfrissebb műveinek világába; a 2017-es Lúdbőr esszékötet, illetve a 2018-as Nílus és a 2012-es Királynál című verseskötet kerül a középpontba. A szerzővel Horváth László Imre beszélget.

December 15-én, a feltörekvő zenei-irodalmi tehetségeket bemutató Deck-szériában a pop-rock groove-okon hullámzó Gingerbear zenekar lép fel, mellettük pedig  az Előretolt Helyőrség Íróakadémia két ösztöndíjas fiatalja, Gerencsér Anna és Vaszilkó Bence érkezik a színpadra verseivel. A sorozat szerkesztői Szente Anita és a Soundcam Productions.

pim-beatz-x-poes-web_1.jpg

Beatz x Poe’s: Benke Hunor, Kemény Zsófi, Sára Gergely “Gege”

Beatz x Poe’s esttel zárul a december: Kemény Zsófi lép a színpadra ütős szövegeivel, Benke Hunor slammer-vizuálesztéta és Sára Gergely “Gege” slammer-rapper társaságában.  a vizuálról Dj Lee n'gum, a zenei aláfestésről a crossover sorozat rezidens zenekara, az ATMO gondoskodik.

A PIM az A38 Hajón programsorozat korábbi eseményei az alábbi playlisteken nézhetők vissza a YouTube-on:

Beatz x Poe’s

Árnyjátékok: Életművek

Kortárs szerzők zenei kísérettel

Deck - Fedélzeten az új arcok

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, fotók, galériák, és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon.

Interjúk, hírek, premierek az A38 Hajó blogján.

Sajtóinformáció: Menyhért Dorka - A38

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7716320892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása