Nézd meg nálunk a Space Wolk új videóját!
2020. november 21. írta: AidaAlexa

Nézd meg nálunk a Space Wolk új videóját!

Megjelent a One Shot, One Kill

osok_4k_thumbnail_1.jpg

A Space Wolk zenekar a legtöbbeknek még ismeretlenül hangozhat. A karantén ideje alatt született meg az érzés a Soundflash Memory zenekar tagjaiban, hogy valami újra vágynak, más irányt vesznek zeneileg és a belső tartalmat egy teljesen új csomagolásban akarják tálalni az alternatív rock kedvelői felé. Így született meg nyár végén a Space Wolk zenekar Buyko Yan (ének, gitár), Molnár András (bass) és Gazsi Máté (dob) közreműködésével. Intenzív dalírási fázis következett, majd először a Run című dal debütált szeptemberben a készülő nagylemezről, amely elsők között került fel a Spotify Hazai Gitárok lejátszási listájára. 

_dsc8020-edit.jpg

A dalszövegeket továbbra is a frontember Buyko Yan írja, aki ragaszkodik az angol nyelvhez és a mély tartalomhoz. A ‘One Shot, One Kill’ legbelső félelmeinkhez vezet el minket. A lelki traumáink és akadályaink, amiket felhalmoztunk az életünk során, csak saját magunk által győzhetjük le. Hiába menekülünk a múltunk elől, egyszer eljön a pillanat amikor szembe kell néznünk önmagunkkal. Minden egyes nap, amikor a bizonytalanság ural minket, és amikor teljesen tanácstalanok vagyunk a jövőnket illetően, az utunk része, ahhoz a teljességhez, ahol újra rátalálunk a valódi énünkre és a belső értékeinkre.  

YouTube-ra is felkerült a dal egy lyrics videó formájában, ami az ALTRD Studio munkáját dicséri. 

A nagylemez megjelenése 2021 tavaszára várható, amit remélhetőleg a vírus helyzettől függően egy országos turnéval tudnak majd megünnepelni. 

Addig is kövessétek őket Facebookon és adjátok hozzá az eddig megjelent számokat a kedvenc Spotify listátokhoz!

Fotó: Besenczi Richárd

Grafika: ALTRD Studio

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9316293514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása