Tolódik a Becsúszó szerelem bemutatója
2020. november 05. írta: Kultúrjunkie

Tolódik a Becsúszó szerelem bemutatója

becsuszo_szerelem_01_2.jpg

A legfrissebb kormányzati intézkedéseket figyelembe véve és a döntések várható mozis hatásait felmérve, a Becsúszó szerelem forgalmazója, a Vertigo Média és a gyártója, a Campfilm úgy határozott, hogy a film premierjét elhalasztja. A tervek szerint az Ötvös András, Gombó Viola Lotti és Thuróczy Szabolcs főszereplésével forgatott romantikus vígjátékot  2021. első negyedévében láthatja majd a közönség a hazai mozikban.

Bár a november 12-ei országos bemutatóról le kellett mondaniuk az alkotóknak, az előzetesen meghirdetett közönségtalálkozóval összekötött Becsúszó szerelem vetítéseket megtartják a mozikra is vonatkozó, új szabályozás rendelkezéseit betartva. Ezek időpontjairól a Becsúszó szerelem Facebook oldalán lehet tájékozódni.

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3516275130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása