Máris itt van Ariana Grande legújabb lemeze, a Positions
2020. október 31. írta: Kultúrjunkie

Máris itt van Ariana Grande legújabb lemeze, a Positions

shot_9_rgb_photo_credit_dave_meyers.jpg

Az énekesnő hétvégén jelentette be hatodik stúdióalbumát, a címadó dalhoz készült videóklip kíséretében, melyben nem mellesleg az USA elnökeként szerepel.

 „Több oka is van, de eddig ez a kedvenc projektem, alig várom, hogy veletek is megoszthassam. Köszönöm a sok szeretetet, és hogy ennyire izgatottak vagytok, ez rengeteget jelent nekem!”tweetelte Grande a megjelenés előtt néhány nappal legújabb albumáról.

A Positions Ariana negyedik lemeze az elmúlt három évben: a Sweetenert alig fél évvel később követte a thank u, next, illetve egy élő albumot is felvett a Sweetener világkörüli turnéján, amit 2019 decemberében adott ki k bye for now (swt live) címmel.

positionsalbum.JPG

A thank u, next különlegessége volt, hogy egyetlen közreműködő sem szerepelt rajta. A Positions-re viszont felkerült több közös dal is: feat-el rajta The Weeknd, Doja Cat és Ty Dolla $ign.

Ariana Grande szólókarrierje mellett dalszerzőként is igencsak aktív: a közelmúltban olyan slágereken dolgozott, mint az Ice Cream (Selena Gomez, BLACKPINK), vagy Normani bemutatkozó single-je, a Motivation.

Fotó: Dave Mey

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2116267748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása