Csakcsűr bulik helyettesítik a Kolorádót
2020. augusztus 22. írta: Kultúrjunkie

Csakcsűr bulik helyettesítik a Kolorádót

unnamed_120.jpg

Nagyon köszönjük, ha valamilyen formában támogattál minket. Köszönjük a bizalmat, ha a jövő évi fesztiválra váltottad a bérleted és még nagyobb hálával tartozunk, ha a bérleted árának egy részét (esetleg egészét) ránk ruháztad. Szeretnénk kis körben, de egy nagy bulival meghálálni a segítségedet, és veled együtt örülni a nyár végén a Csűrben. A pénteki és a szombati ex-Kolorádós napokon délutántól hajnalig koncerteken, bulikban menetelünk, kísérletezünk, na meg felszabadult boldogságban magunk mögött hagyjuk, azt amit magunk mögött kell.

A Csakcsűr támogatói bulira ezen a linken keresztül vásárolhatsz napijegyet:

https://tixa.hu/kolorado-csakcsur-bulik-2020

PROGRAMOK - tervezett időrend:

Péntek:

16.00 Akos V / 19.00 12z / 20.00 Gustave Tiger / 21.00 Analog Balaton / 22.00 Route 8 (live) / 23.00 LAU / 00.00 Isu / 01.30 Adam Krasz / 02.30 Yinna / 03.30 CRIME / 05.00 TSU & Nova Gravity

Szombat:

14.00 SANTSAT: Adis Abbé, Telemala, The Stanley Maneuver / 19.00 Fláre Beás / 20.00 Decolonize Your Mind Society / 21.00 Freakin' Disco / 22.00 The Smooglers (live) / 23.00 Vedat Akdağ / 00.30 Tolo / 02.00 OMOH / 03.30 Tom Select & Manek

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, a Kolorádósokhoz, hogy azon belül értesülhess minden fontos tudnivalóról. A Csakcsűr zártkörű eseményt is ebben a csoportban keresd, itt minden részletet megtalálsz majd a buliról. Kolorádósok csoport: https://www.facebook.com/groups/koloradosok

Ha nem szeretnél belépni a csoportba, vagy nem használsz közösségi médiát, ne bánd, mert a buli hetében minden Csakcsűrös jegyvásárlónkkal megosztunk minden fontos információt email formájában is.

Az ajándék Csakcsűr napijegy és az elővásárlási lehetőség is a készlet erejéig tart, szeretnénk betartani a hatályos korlátozásokat. Ha teheted, ne késlekedj a jegyed beszerzésével, nehogy lemaradj a buliról. A jegyvásárlásra első körben a támogatóknak, majd kapacitás függvényében a bérleteseknek, követőinknek lesz lehetősége.

Egyéb infók:

Kis és nagy merch ajándékok: A merch októberben készül el. Akkor vesszük fel azokkal a kapcsolatot, akik bérletük árának 50/75/100%-át nekünk adományozták, hiszen nekik járnak ezek a csomagok.

Találkozunk a Csűrben!

Sajtóinformáció: Kolorádó team

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2116172816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása