Kállay Saunders, Zubi, anatu, Alex Torres ‘SHE NEVER NOTICED’
2020. július 29. írta: AidaAlexa

Kállay Saunders, Zubi, anatu, Alex Torres ‘SHE NEVER NOTICED’

Dal a szeretet nyelvén

promo2_snn.jpg

Megjelent a legújabb Kállay Saunders szám, amelyhez egy különleges videót készített szerzőtársaival: a zenekarából, Alex Torressel és Kuti Róberttel (Rewod), illetve énekben Andrást kiegészítő Zubival. A “She never noticed” Alex flamenco gitár stílusával és Robi a hegedű kíséretével válik igazán szívhez szólóvá. Ezen elemek egyesülésével egy új stílust hoztak létre: a flamenco trap, soul-t. 

“A klip arról szól, hogy a lány megfizethetetlen, igazi emberi értékeket kapott, de ő ezt egyáltalán nem vette észre és nem értékelte. Mi, emberek, sokszor nem látjuk, hogy mi van az orrunk előtt és csak később eszmélünk rá. Amikor elveszítettük ezt a szeretetet, akkor realizáljuk igazából a hiányát.”- Kállay Saunders

A központi motívum, a rózsa, ami köré a szöveg és a kép is épül. A történet alatt hordozott csokor rózsa, a szeretet jelenlétének szimbóluma, amely a végéhez érve, a szeretett személlyel, mégis a kapcsolat végét jelképezi. Az utolsó találkozó alkalmával a csokor elég, ezzel azt üzenve, hogy már túl késő.

A dal üzenete, hogy figyeljünk jobban a minket körbevevő szeretetre, amiből erőt meríthetünk a hétköznapok nehézségeivel szemben.

A zenekar lemezbemutató eseményének részleteit az alábbi linken keresztül tudjátok megtekinteni.

A videó létrejöttét az NKA támogatta.

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4816083582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása