Külföldi headliner és menő hazai fellépők az idei Kolorádón!
2020. július 09. írta: Kultúrjunkie

Külföldi headliner és menő hazai fellépők az idei Kolorádón!

Összeállt az augusztusi Kolorádó line-upja

87825064_2961829157208967_8998778224032874496_o.jpg

Az elmúlt pár hónap elég kemény volt számunkra is, ahogy mindenki másnak is a zeneiparban. Mi azonban a bizonytalan helyzet ellenére is nagyon szerettük volna a lehető legjobbat kihozni a Kolorádóból. Egy hónapja megtaláltuk a végleges időpontunkat augusztus végén, mostanra pedig közelít a teljeshez a fesztivál line-upja - néhány meglepetéssel azért még készülünk -, amit ma fogunk megosztani a nagyközönséggel.

Sajnos néhány korábban bejelentett előadó rajtunk kívül álló okok miatt (utazási korlátozások, teljes turnék lemondása, kötelező karantén hazatéréskor, fellépők egyéni döntései stb.) lemondta a Kolorádós fellépését. A kiesők teljes listáját megtaláljátok ezen a linken.

Természetesen szerettük volna pótolni a távolmaradókat ezért nagy öröm, hogy új headlinerként csatlakozik hozzánk augusztus végén a Kokoroko, akiknek ezzel a számával már biztosan mindannyian találkoztatok az elmúlt pár évben, egyébként pedig szuperkedves jazzkonzis társaság, akik Nyugati-Afrika komplett zenei örökségét hozzák el nekünk afrobeattől a highlife-ig. Az új külföldi fellépők táborát erősíti a upsammy aki egy hónapja megjelent lemezével térdre kényszerítette a komplett holland furazenei újhullámot. Rajtuk kívül ma bejelentünk több mint 70 új hazai előadót, köztük a nagyobb koncertkedvencektől a legizgalmasabb feltörekvő fiatalokig.

Visszatér a majorba legújabb lemezével a Galaxisok, ahogyan velünk tölti az ötödik évünket a Gustave Tiger és a Mordái is. Az On The Low ernyője alatt fellép többek között az Ibbigang, AKC, Lenszkij és Figura is. Velünk lesz a Black Bartók is, Žagar pedig egy új élő szettel lép majd színpadra. A kicsik közül említésre méltó a Dupla Eutanázia, illetve az Agavoid és a Puma Danger, akik új lemezeiket mutatják majd be, illetve Kolorádóban debütál élőben a Flanger Kids, valamint Villö Acetone. A közel teljes listát megtaláljátok a csatolt line-up plakáton.

lineup_kolorado.jpg

A sok új info, nehézség és világégés ellenére azért sokan velünk maradnak a tervezett fellépők közül; az elektro nagyasszony Helena Hauff zavartalanul kaszabol majd a Csodaszarvason, Daniel Avery éteriből könyörtelenbe forduló elektronikáját sem kell hiányolni senkinek, Kolorádóban éjszakázik a szívmelengető tánczenék csendes hercege, Hunee, illetve a Bo Ningen matekos zaj-rockja sem marad ki az idei nyarunkból - hogy csak néhányukat említsük.

Nagyon hálásak vagyunk a mellettünk szakadatlanul kitartó és rugalmas fellépőknek határokon innen is túl, a Cserkészparknak, hogy minden nehézség ellenére lehetővé tették a fesztivál megvalósulását, de mindenek előtt közösségünknek a sok támogatásért, bizalomért és szeretetért ezekben a nehéz időben.


Sajtóinformáció: Kocsis András - Kolorádó

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7015991740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása