Celine Dion „COURAGE” című világkörüli turnéja 2021-ben folytatódik
2020. június 10. írta: Kultúrjunkie

Celine Dion „COURAGE” című világkörüli turnéja 2021-ben folytatódik

Megvannak az új dátumok az elhalasztott európai koncertekhez

celinedion_budapest_ujdatum_1.jpg

Celine Dion bejelentette, hogy a COURAGE című világkörüli turnéját 2021-ben folytatja. Az énekesnő a COVID-19 vírus miatt elhalasztott 2020-as európai dátumokat 2021 márciusától pótolja.  

Celine és a  Concerts West/AEG Presents a rajongók biztonságát tartja a legfontosabbnak, ezért is halasztották jövő évre a turné folytatását. A COURAGE WORLD TOUR európai koncertjei 2021. március 19-én Párizsban kezdődnek, melyet júliusig bezárólag, összesen 32 állomás követ. Köztük a budapesti koncert is, amely 2021. május 11-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.

Nagyon reméltem, hogy még az idén visszatérhetek a színpadra, de semmi sem fontosabb, mint az egészségünk és a biztonságunk - mondta Celine. A koronavírus okozta pandémia miatt az egész világ nehéz időkön ment keresztül, együttérzek mindenkivel. Tudom, hogy végül együtt túljutunk ezen a helyzeten és bepótoljuk ezt az elveszett időt is. Hiányoznak a koncertek… alig várom, hogy újra együtt énekeljünk. Vigyázzatok magatokra… hamarosan találkozunk!

A 2020-as dátumokra megvásárolt jegyek érvényesek az új, 2021-es időpontokra. Így a budapesti koncert esetében is, a 2020. június 7-i koncertre megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra!

A további és jegyekkel kapcsolatos kérdéseikkel, vagy információkért forduljanak a Broadway Jegyirodához. További információkért látogass el a celinedion.com és a broadway.hu oldalakra.


Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3515802544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása