Együtt az egészségügyért Horányi Julival
2020. április 25. írta: Kultúrjunkie

Együtt az egészségügyért Horányi Julival

Horányi Juli jótékonysági koncert 04.25. szombat este

youli_foto.jpg

Horányi Juli április 25-én a Gyermekkor Alapítvány javára fog támogatásokat gyűjteni a koncertjén, melyet a Madarász Utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hoztak létre, és 2006 óta a Heim Pál Gyermekkórházzal közös igazgatás alatt működik. A koncert szervezőinek az Együtt az Egészségügyért-nek és a Visual Europe Group-nak hála létrejött egy link, melyen keresztül lehet TÁMOGATÓI 'JEGYET' vásárolni a koncertre 500 forint értékben is akár. A koncertet pedig Juli Facebook oldalán tudják majd követni a nézők szombaton este fél 8-tól!

horanyi_juli_gyerekkori_kep.jpg

Olvassátok el Juli üzenetét!

Gyerekkoromban gyakran voltam beteg, szegény Anyukámnak mindig volt izgulni valója miattam. Mindegyik betegségem közül a legaggasztóbb az volt, mikor egy nagyon súlyos fertőzést szedtem össze az orrmandula műtétem után. A lakásunkra kihívott háziorvos meglátott és egyből megmondta: „Most azonnal vigyék kórházba ezt a kislányt!” A kórházban bizony realizálták, hogy igen komoly baj van, mert ez nem egy szimpla kis megfázás vagy valami, konkrétan egy hajszálon múlt, hogy életben maradtam. Anyukám rettentőn aggódott értem, ott volt mellettem minden nap reggeltől-estig és imádkozott a gyógyulásomért. Emlékszem, hogy a kórházban nagyon kedvesek voltak velem, az ott dolgozók mindent megtettek azért, hogy életben maradjak, és hála nekik és Anyukám szeretetének, rendbe jöttem.

Ahogy az egyik kedvenc Whitney Houston dalom is mondja:

„Hiszek abban, hogy a gyerekek jelentik a jövőnket.” Valóban ők a jövőnk, mert belőlük nőnek fel a következő társadalmak vezetői és aktív dolgozói. Éppen ezért nem mindegy, hogy amikor egy gyermek beteg lesz és kórházi ellátásra szorul, mit kap ott, hogy tudnak-e megfelelően gondoskodni róla és megmentik-e az életét és mindezt hogyan teszik, annak érdekében, hogy a legkevésbé legyen traumatikus ez az ’élmény’.

Gyakran hallhattunk arról, még a járvány kitörésének kezdetén, hogy a koronavírus a gyerekekre nem veszélyes, vagy legalábbis náluk nem okozhat különösebb panaszokat. Mára kutatások bizonyították, hogy ez tévedés. Emiatt is fontosnak érzem, hogy azok a kórházak és az ott dolgozók, ahol gyerekeket ápolnak, szép környezetben és modern eszközökkel, várják azokat a kicsiket, akiket meg kell gyógyítani.


Forrás: Horányi Juli

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7715640340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása