Vacsizz és segíts!
2020. április 01. írta: Kultúrjunkie

Vacsizz és segíts!

A Gozsdu udvar és a Klikk bisztro jótékonysági akciója

gozsdu_etelszallita2.jpg

A COVID-19 vírus miatt kialakult helyzet egy emberként érinti társadalmunkat, és ezekben a nehéz időkben mindennél fontosabb, hogy segítsük egymást. A Gozsdu Udvar és két étterem, a Klikk bisztro és bár és a Mátka étterem 150 adag ételt küld hetente a Szent László Kórház dolgozóinak és nehéz helyzetbe került előadóművészeknek. Minden ételrendelés most a jótékonysági akciót támogatja, hogy segíthessenek a rászorulóknak.

gozsdu_etelszallitas.jpg

A COVID 19 vírus miatt kialakult helyzet mindenkit érint, a vírus terjedésének megakadályozása most az első számú feladatunk, a távolságot tartva, de mégis összefogva kell megoldanunk ezt a soha nem látott nehéz helyzetet. Természetesen a Gozsdu Udvar is csatlakozik a #maradjotthon mozgalomhoz, és mindenkit arra buzdít, hogy a lehető legkevesebbet hagyja el otthonát. Az éttermek egy része átállt házhozszállításra, az online, vagy telefonon megrendelt menü akár egy órán belül asztalon gőzölög. Aki tőlük rendel, nemcsak a családját kényezteti finom ebéddel, vacsorával, de segít, hogy az ott dolgozók és családjaik ne veszítsék el jövedelmüket, sőt a rendeléssel most hozzájárul a frontvonalban szolgáló egészségügyi dolgozók és bajba jutott művészek támogatásához. Hiszen a Gozsdu Udvar, a Klikk bisztro és bárral és a Mátka bisztróval karöltve hetente 150 adag ételt küld a Szent László kórház dolgozóinak és azoknak az előadóművészeknek, zenészeknek, akik most a koncerttermek helyett a virtuális térben, online social media adásokkal segítenek nekünk átvészelni a bezártságot. A fizikai egészség mellett fontos mentális jóllétünk megőrzése is, így most az orvosok, ápolók mellett, a jövedelmét vesztett művésztársadalom támogatása is feladatunk. A résztvevő éttermek szeretnék meghálálni az egészségügyben dolgozóknak, hogy éjt nappallá téve helyt állnak a kórházakban, és az előadóművészeknek, hogy nap, mint nap kikapcsolnak mindannyiunkat a félelem fogságából szórakoztató élő adásaikkal.

Azonban ahhoz, hogy folyamatos segítséget nyújthassanak, nekik is segítségre van szükségünk, így minden hozzájuk befutó ételrendelés egy adaggal több karitatív kiküldéshez segíti hozzá őket.

Hogyan segíthetsz?

Offline: rendelj és #maradjotthon. Magyaros vagy épp olaszos, széles ételkínálattal és pénztárcabarát opciókkal készültek, melyet ITT találtok.

Együtt sikerülni fog!

Ételrendelés ingyenes házhoz szállítással: +36 30 444 7316


Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr515581972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása