Zárjuk a nyarat a SZINen!
2020. február 27. írta: Kultúrjunkie

Zárjuk a nyarat a SZINen!

unnamed_35.png

Nemzetközi fellépőkkel és hazai sikercsapatokkal, előadókkal tűzdelt bejelentéssel rukkolt elő a fesztiválszezon legnagyobb záróbulija, a Szegedi Ifjúsági Napok. Nem elhanyagolandó információ az sem, hogy február végéig jelentős árelőnnyel, mintegy 40 %-os (!) kedvezménnyel lehet négynapos bérletet vásárolni a Tisza-parti fesztiválra. 

A mostani bejelentésben a világsztárok sorát napjaink egyik legsikeresebb R’n’B előadója, Jason Derulo nyitja. Az énekes-dalszövegíró-táncost a színpad már ötéves korában beszippantotta, nem volt még tíz, mikor első dalát megírta, ma pedig már a legnagyobb videómegosztón egy-egy dala a százmilliótól a másfél milliárd megtekintésig dicsekedhet. 

unnamed_1_13.png

Érkezik a Tisza-partra a Rudimental is. A brit drum'n'bass formáció - John Newman közreműködésével - a Feel the Love című slágerrel robbant be és azóta olyan énekesekkel készített felvételeket, mint Ella Eyre, Emeli Sandé, Jess Glynne vagy Macklemore. Ezúttal Dj formációjukkal lépnek majd fel Szegeden.

unnamed_2_9.png

Az utcáról került a rivaldafénybe a világhírű utcai előadóművész, DubFX, aki már a legnagyobb fesztiválokat is megjárta. A loop és effect pedálok nagymestere saját beatbox, baseline és ének/rap hangját egymásra pakolva kápráztatja el közönségét. Így lesz ez idén Szegeden is. 

unnamed_3_6.png

 A Russkaja már “házi zenekarként” érkezik a SZIN-re, több lehengerlő bulit köszönhetünk a zenekarnak, nem csoda, ha a közönség ilyen sűrűn visszatapsolja őket és a fesztivál kívánságlistáján évről-évre az élbolyban szerepelnek. 

unnamed_4_3.png

A hazai fellépők közül pedig érkezik majd Ákos, Majka és Curtis, a Halott Pénz, a Kowalsky meg a Vega, a Honeybeast, a Follow The Flow, a Wellhello, Horváth Tamás, a Lóci játszik, ByeAlex és a Slepp, Manuel, a Margaret Island, The Biebers és a BSW. A Szegedi Ifjúsági Napok korábban már bejelentett pár nevet, így már biztos, hogy fellép Szegeden John Newman, a 30Y, a Magna Cum Laude vagy a Bagossy Brothers CompanyAz ország legzsebbarátabb fesztiváljára február végéig mindössze 21.900 Ft-ért válthatunk bérletet, ezután már a négynapos jegy 35.000 forintot kóstál. Bővebb információ a www.szin.org oldalon.


Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4215494470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása