Új fellépőket jelentett be a szerbiai EXIT Fesztivál
2020. február 12. írta: Kultúrjunkie

Új fellépőket jelentett be a szerbiai EXIT Fesztivál

84678347_10158016685468698_474151856763830272_o.jpg

Idén júliusban ünnepli 20. évfordulóját Európa egyik legrangosabb zenei nagy fesztiválja, az újvidéki EXIT.  A szervezők az alkalomhoz illő programmal készülnek a négynapos eseményre, amelynek a varázslatos Péterváradi vár ad otthont, mindössze három órányi autóútra Budapesttől. Az EXIT 2020. július 9-12. között több mint 40 programhelyszínnel várja a fesztiválozókat, most pedig új nevek csatlakoztak a már eddig is impozáns line-uphoz: DJ Snake, SheckWes, a Metronomy és MarkyRamone.

A francia slágergyáros Dj Snake olyan dalokat tudhat magáénak, mint a Lean On, a Taki Taki vagy a friss Loco Contigo. Ez utóbbit a fesztivál másik sztárfellépőjével, Tygával jegyzik. Elfogadta a meghívást az amerikai lázadó rapper,Sheck Wes, akinek Mo Bamba című szerzeményét az elmúlt évek egyik legsikeresebb hip-hop dalaként tartják számon. A szenzációs indie rock banda, a Metronomy, a punk ikon Marky Ramone, a New Yorki kemény hősök az Agnostic Front, valamint 25 további előadó  a legkülönbözőbb zenei kategóriákból és stílusokból mind megtalálhatóak lesznek az újvidéki EXIT Fesztiválon.

A frissen bejelentett nevek az alábbi– már konfirmált- sztárfellépő gárdához csatlakoznak: David Guetta, FatboySlim, James Arthur, Tyga, Boris Brejcha, ARTBAT, Sepultura, Meduza, ZHU és még sokan mások.

A 4 napos bérletek most rendkívül kedvezményesen, 21.900 Ft-ért kaphatóak. További információk és jegyvásárlás: https://www.exitfest.org/en/tickets/hungary/


Forrás: Sajtóanyag 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr10015471486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása