MEGJELENT! Szabó Benedek és a Galaxisok: Cím nélküli ötödik lemez
2020. január 26. írta: Kultúrjunkie

MEGJELENT! Szabó Benedek és a Galaxisok: Cím nélküli ötödik lemez

jpeg1.jpg

Megjelent a Szabó Benedek és a Galaxisok Cím nélküli ötödik lemez című ötödik lemeze, tíz rögtön fülbemászó számmal, egyszerre idézve a kilencvenes évek angolszász indie-popjának kaleidoszkópszerű, színes hangulatát, új utakat keresve és szintetizálva mindazt, ami a Galaxisok előző négy albumán történt.

A dühből, dacból és megkönnyebbülésből született, alig harminc perc játékidejű lemez mind szövegileg, mind zeneileg a Galaxisok eddigi legerősebb albuma. A korábban megjelent két klipes dalt (Szép volt, Első szám) hamarosan további videók követik; a zenekar tervei szerint a lemez minden számához készül majd klip.


A Galaxisok február végén lemezbemutató turnéra indul a Ricsárdgír társaságában. A budapesti lemezbemutató március 20-án lesz az Akváriumban, ahol a Mulató Aztékok lesz a zenekar vendége.


A Cím nélküli ötödik lemez borítója Balogh Gallusz (Mayberian Sanskülotts, Felső Tízezer, Charles B. Barkin) munkája, amit a klasszikus Európa Zsebkönyvek borítói ihlettek. A lemez hangmérnöke Gál Máté volt, a felvételek az RH Stúdióban készültek, a megjelent lemezen tíz szám szerepel, egészen pontosan ezek:


1. Első szám 

2. Szép volt 

3. Az út vége 

4. Már megint 

5. Mindent, amit akartam 

6. Nyári sláger '14 

7. Vakáció! 

8. Bergkamp 

9. M6 

10. Ragrímek

YouTube

Spotify

Apple Music

Deezer 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3315429564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása