A Seveled bekerült a legnézettebb magyar filmek elitklubjába
2020. január 17. írta: Kultúrjunkie

A Seveled bekerült a legnézettebb magyar filmek elitklubjába

seveled_jelenetfotok_fotokredit_kiss_nelly_9.jpg

Megvan az új évtized első magyar sikerfilmje: a SEVELED bekerült a legnézettebb magyar filmek elitklubjába azzal, hogy már több mint 100 000 néző váltott rá jegyet a mozikban.

A Mészáros Béla, Tenki Réka és Básti Juli főszereplésével készült, szívhez szóló, romantikus vígjáték premierje már több mint egy hónapja volt, de a film azóta is a TOP 10-es listán szerepel. A nézők tehát igazán a szívükbe zárták a beteg anyja kedvéért álmenyasszonyt kölcsönző, és az első kis kamu után egyre több és nagyobb hazugságba keveredő srác történetét.A film sikere természetesen az író-rendező, Orosz Dénes sikere is, akinek a Poligamy és a Coming Out után ez már a harmadik filmje, amely elérte a százezres álomhatárt.

A SEVELED továbbra is országszerte megtalálható a mozik műsorán – vagyis a százezres szám még nem a végső eredmény, így a film tovább gyűjtheti a nézőit.

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8815413938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása