Március 5-én megérkezik a mozikba a Mint egy főnök
2020. január 16. írta: Kultúrjunkie

Március 5-én megérkezik a mozikba a Mint egy főnök

80866852_2529184233877352_5021361734306372170_n_1.jpg

A két közeli barátnő, Mia és Mel (Tiffany Haddish és Rose Byrne) igazán a topon érzik magukat, mert saját kozmetikai cégüket vezetik, amit nulláról építettek fel. Sajnos nyakig el vannak adósodva, ám egy híres szépségipari nagyágyú, Claire Luna (Salma Hayek) kivásárlási ajánlattal jelentkezik, és ez túl szép ahhoz, hogy nemet mondjanak rá. Csakhogy emiatt veszélybe kerül a barátságuk. 

Talán az életre-halálra a fordulattal lehetne jellemezni Mel és Mia kapcsolatát. Olyan összetartó társak ők, akik bármit megtennének egymásért. Tiffany Haddish és Rose Byrne közeli barátnőket alakítanak, akiket kamaszkoruk óta minden összeköt. Ugyanabban a házban nevelkedtek, be tudják fejezni egymás mondatait, megosztják titkos álmaikat és együtt vezetik kozmetikai vállalkozásukat. A nemi életük is több mint kielégítő, miközben nem kell amiatt aggódniuk, hogy egy kitüntetett pasi vagy a családalapítás egyhamar fejfájást okoz gondtalan életükben. Mia és Mel igazi családot alkotnak. Sőt, azt vallják: „A cégünk a mi gyerekünk.”

A Mint egy főnök szerelmi történet, amely két barátnő között zajlik – mondja Byrne. – Ugyanakkor kegyetlenül vicces vígjáték is, amilyenből nem sokat láthatunk mostanában.”

„Nagyon megragadott ez a történet – mesélte Haddish. – A barátság erősebb kapcsolatot jelenthet, mint egy szerelmi kapcsolat, mert sokkal több intim dolgot oszthatsz meg a barátoddal – ruhák, titkok, érzelmek –, mint amit az aktuális párodra bíznál. Egy igaz barátra mindig számíthasz.”

Salma Hayek karaktere, Claire nem barátkozik senkivel, és a színésznő egyetért azzal, hogy olyan ritka vígjátékkal van dolgunk, amelynek hősnői nem a tökéletes pasit keresik. „Olyan nőkről van szó, akik az üzleti életben és a magánéletükben is sikeresek – de azért, mert egymásra támaszkodnak.”

„Mia és Mel olyanok, mintha nővérek lennének – folytatja Byrne. – Együtt élnek, együtt dolgoznak, elválaszthatatlanok. A vállalkozásukban Mia a zseni, a Picasso, aki kitalálja a színeket és árnyalatokat a kozmetikumok számára. Az én karakterem, Mel a dolgok üzleti részével foglalkozik.” A páros legsikeresebb terméke az Egyéjszakás Kalandra Való Smink, ami pontosan az, amit a neve sugall.

„Mia és Mel jelentik egymás számára a családot – erősíti meg fentieket Miguel Arteta rendező. – Ez a film szerelmes dal, amely az ilyen kapcsolatok dicsőségét zengi. A legjobb színésznőket találtuk meg a feladatra. Tiffany fájdalmasan őszinte, autentikus és nem ijed meg a saját árnyékától. Rose elképesztően erős drámai színésznő, hihetetlen komikai vénával megáldva. Olyan erős kémia van kettejük között, amilyet eddig nem tapasztaltam pályafutásom során, tényleg szeretik és tökéletesen kiegészítik egymást.” 

forgatókönyvírók:
Sam Pitman & Adam Cole-Kelly

producerek:
Marc Evans, Peter Principato, Joel Zadak, Itay Reiss

executive producerek:
Tiffany Haddish, Nicolas Stern

rendező:
Miguel Arteta

szereplők:
Mia Carter - Tiffany Haddish
Mel Paige - Rose Byrne
Claire Luna - Salma Hayek

forgalmazza a UIP Duna Film

Kép: a UIP Duna Film Instagram oldala

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1315412934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása