5 év után új albummal jelentkezik Selena Gomez – megjelent a Rare
2020. január 13. írta: Kultúrjunkie

5 év után új albummal jelentkezik Selena Gomez – megjelent a Rare

image004_10.jpg

A Rare különlegességét már az első kislemez bombasikere megmutatta: a Lose You To Love Me az énekesnő első dala, ami a Billboard Hot 100 listáján az első helyig kúszott (egyébként ez volt a 29. dala, ami felkerült erre a listára eddigi karrierje alatt).

„A Rare egy lenyomat a gyógyulásom és fejlődésem útjáról; erre a munkámra vagyok eddig a legbüszkébb” – vallja a Disney Channel üdvöskéjéből gigapopsztárrá vált Gomez.

A 2015-ben megjelent, Revival című lemeze óta eltelt idő valóban változásokkal teli volt: miután véget ért se veled, se nélküled kapcsolata Justin Bieberrel, volt egy rövidebb románca The Weeknddel is. A magánéleti mellett pedig egészségügyi problémákkal is küzdött: 2017-ben veseátületésen esett át, betegsége pedig annyira megviselte, hogy 2018 végén néhány hétig egy mentálhigiénés központban kezelték. 

Selena Gomez olyan nagyágyúkkal dolgozott együtt az új albumon, mint Julia MichaelsJustin Tranter (Britney Spears, Gwen Stefani, Linkin Park, Justin Bieber), a Grammy-díjas Mattman & Robin páros (Taylor Swift, Imagine Dragons, Tove Lo) és Billie Eilish bátyja, Finneas. A producerek mellett pedig Kid Cudi és 6LACK is közreműködik két számban (Crowded Room, A Sweeter Place). 

A teljes albumot itt tudod meghallgatni!

 

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6915407810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása