10 szívmelengető karácsonyi kisfilm
2019. december 26. írta: Kászon Tomi

10 szívmelengető karácsonyi kisfilm

Ezek voltak az idei ünnep legjobb reklámvideói

kari.jpg

Ahogy elérkezik a december, és közeledik az év legjobban várt ünnepe, úgy szoktak gombamód növekedni az ismert márkák karácsonyra épülő reklámkampányai.

Az évek során már hozzászokhattunk ahhoz, hogy az igazán szívhez szóló tv-s reklámokat a telekommunikációs cégek, az áruházláncok, illetve a különböző pénzintézetek tárják a fogyasztók elé.

Ebben az ünnepi válogatásban megmutatjuk nektek a legjobb hazai és külföldi karácsonyi kisfilmeket, és persze lesz olyan is közte, ami nem kimondott reklám, mégis igazán kedves az ember szívének. :) Annyit megsúgunk, hogy a  lista végén érkeznek a leginkább szívhez szóló videók.

10.

McDonald’s

A meki a briteknél Archie-val a kis rénszarvassal hódított, és a mesék világát elevenítette meg. Érdemes figyelni mi történik az utolsó képsoroknál. :)

9.

Marks & Spencer

Az ismert ruhamárka egy varázspulcsit felhúzó táncoslánnyal és egy klasszikus dallal húzta meg a váratlant. A látottak alapján ki ne akarna táncra perdülni?!

8.

Aldi

Még a fél percet sem éri el a hazai Aldi reklámfilmje, ám legalább van benne pár kedves jelenet:

7.

John Lewis

Mondhatni világszerte ennek a cégnek várják a legtöbben az ünnepre hangoló videóját, hiszen évről-évre igazán kitesznek magukért a kreatívjaik. Külön kiemelendő, hogy itt Budapesten forgatták a CGI-vel megáldott klipecskét. Nézzétek meg Edgar a pici sárkány történetét:

6.

Sainsbury's

A népszerű brit élelmiszerlánc 150-ik évfordulóját ünnepli, ennek része már ez a videó is. A koncepció az volt, hogy bemutassák milyen szerepet is tölthetett be anno a lakosság körében ez az üzlet. Az igényesre sikeredett reklám már 6 millió fölötti nézettségnél jár:

5.

Vodafone

A vörös telefonos cég hozott egy klasszik utazós érzelemdús jelenetet, amelyben egy kedves lány barátjától búcsúzva megy haza az ünnepekre:

4.

Tesco

Hazánkban a Tesco az egyik legszebb karácsonyi dalt választotta háttérzenének, amelyet egy feldolgozott verzióban hallhatunk a csodás hangú Lucy Rose énekesnőtől. A videó pedig családról és kedvenc ünnepi fogásokról szól. :)

3.

Müpa Budapest

Jöjjön a két kakukktojás, de ebből a válogatásból egyszerűen nem lehet kihagyni őket. A Müpa egy egészen hosszú karácsonyi kisfilmmel jelentkezett nemrég, amelyben egy látássérült kisfiú történetét követhetjük végig. Az anya szerepében Gera Marina Emmy-díjas színésznőnk látható:

2.

Telenor

Na jó… a Telenor Hungary idei karácsonyi reklámvideója úgy csillagos ötös, ahogy van! A film arról szól, hogy becsüljük meg a családtagokat, a barátokat, ne rohanjunk, hanem éljük meg jól és értékesen az együtt töltött pillanatokat. Imádnivaló. A fülbemászó régi slágert pedig Skylar Greytől hallhatjuk:

1.

Magyarország Kormánya

Válogatásunkat nem is fejezhetnénk be másképp, mint a kormány idei lélekhez szóló, kellemes hangvételű egyperces ünnepi kisfilmjével. Persze mindig lehet azon vitatkozni, hogy ki milyen képsorokat, vagy épp karácsonyi éneket választott volna, de talán ez pont így szép és jó:

+1

Bár nem hinnénk, de ha egyik bemutatott videó sem tetszett volna nektek, akkor a tavalyi Erste Bank által összehozott sünis történet egészen biztos szíven fog találni benneteket:

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3015358562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása