Az évtized utolsó koncertjére készül a Fran Palermo
2019. december 19. írta: Kultúrjunkie

Az évtized utolsó koncertjére készül a Fran Palermo

79601444_2831651286897845_6430153516328681472_o.jpg

December 20-án eljön az a pillanat, amire talán sokan vártunk, de mégis fájó pillanat lesz, hiszen az évtized utolsó Fran Palermo buliját élhetjük majd át.

Henri Gonzóék az idén elképesztő számú koncertet adtak belföldön és külföldön egyaránt, és természetesen a hazai fesztiválokon is megmutatták zenei hozzáértésüket. Jártak például Dél-Koreában is több magyar bandával egyetemben, ahol egy showcase fesztivál keretein belül zenélhettek.

Pénteken az Ellátóház falai között zárják idei évüket, egyben az évtizedet is, ahol felcsendülnek majd vadiúj valamint feldolgozás nóták is. A bulira már minden jegy elkelt, azonban érdemes figyelni az eseményt, valamint a Ticketswap oldalát, hiszen az érvényes jegyekkel rendelkezők ezeken a profilokon szoktak megválni feleslegessé vált belépőiktől.

Plusz hír a zenekar tájáról, hogy most egy hosszabb szünet következik, már ami a koncerteket illeti, ugyanis Henriék Londonba utaznak majd, hogy felvegyék a következő lemezüket.


Facebook esemény

 

Fotó: facebook.com/pg/franpalermomusic

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6815358564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása