John Newman a SZINen
2019. december 17. írta: Kultúrjunkie

John Newman a SZINen

unnamed_32.png

A hazai fesztiválfanok egyik legszeretettebb világsztárja, a kirobbanó erejű koncertjeiről ismert John Newman 2020 augusztus végén, az utolsó hazai nagyfesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon lép majd fel. A SZIN szervezői most a karácsonyfa alá tettek három hazai kedvencet is: jön majd Szegedre a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a 2020-ban 20. születésnapját ünneplő 30Y is. SZIN 2020: augusztus 26-29-ig.

Nem vitás, hogyha John Newman fellép egy fesztiválon, ott egy fantasztikus show veszi kezdetét, 100%-os pörgéssel, elementáris erővel, lehengerlő előadással az első pillanattól az utolsóig, ami általában a dance-pop himnusza, a Love Me Again. Jövőre ezúttal a Tisza-parton, a SZIN közönsége élheti át ezt a show-cunamit, ami méltó lezárása lesz a 2020-as fesztiválszezonnak.

A SZIN szervezői hazai zenekarokat is “csöpögtetnek” már, egyelőre az biztos, hogy a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a jövőre 20 éves 30Y fellép Szegeden.

És az is biztos, hogy a hazai fesztiválszcéna legzsebbarátabb bulisorozatára december 31-ig 18.990 forintért lehet bérletet venni.

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7115356830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása