Jön a Doktor Szöszi rendezőjének új filmje
2019. december 11. írta: Kultúrjunkie

Jön a Doktor Szöszi rendezőjének új filmje

_mg_4143.JPG

Robert Luketic 2001-ben robbant be a filmkészítés világába a Doktor Szöszi című, hatalmas sikert aratott vígjátékkal. Az Oscar-díjas Reese Witherspoon főszereplésével készült produkció a cserfes iskolai bombázóból ügyvéddé lett Elle Woods történetét meséli el, és két Golden Globe-díjra is jelölték. Luketic legutóbbi filmje a NászszezON című romantikus vígjáték. ami  december 26-án indul a magyar mozikban.

Ismerjük meg Marát: a gondtalan huszonhét éves nő fotós szeretne lenni, bár nem tesz eleget az ügy érdekében. Amikor egy nap a Tinderen megismerkedik Jake-kel, váratlanul elindul közöttük valami. Minden remekül megy, egészen addig, amíg el nem kezdenek áradni az esküvői meghívók. Ez Mara rémálma, Jake viszont nagyon örül neki. Közösen eldöntik, mely lagzikra menjenek el és melyeket hagyják ki, és együtt belevágnak a kalandba. Az egy évig tartó esküvőturné során Mara új ihletet kap a fotózáshoz, és közben végignézhetjük, hogyan mélyül el a kapcsolatuk, végül pedig Jake megkéri Mara kezét. Bár a nő igent mond, azért kétségek gyötrik, amiből az lesz, hogy véget is vet a kapcsolatnak. Az újra szinglivé lett Mara eleinte azt hiszi, könnyen tovább tud majd lépni, de aztán rájön, hogy valójában jó élete volt a férfival. Miközben Jake lassan felépíti új életét, Mara is kezd a saját lábára állni, egyre jobban meg tud élni a fényképezésből. Amikor Alex esküvőjén ismét találkoznak, Mara szerelmet vall Jake-nek, és úgy döntenek, újrakezdik.

naszszezon_plakat.jpg

Rendező: Robert Luketic

Producerek: Gary Lucchesi, Marc Reid, Mark Korshak

Szereplők: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Jenna Dewan, Matt Shively, Anna Camp, Noureen DeWulf, Wanda Sykes, Kristen Johnston

 

Forrás: Big Bang Media 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9415348838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása