Járai Márk különleges estjeivel duplázik
2019. december 05. írta: Kászon Tomi

Járai Márk különleges estjeivel duplázik

73524697_1790863434390338_5858959841334132736_o.jpg

A Halott Pénz énekese két egymást követő napon rendhagyó akusztikus koncertekkel jelentkezik, melynek helyszíne a Dob utcában található Ellátóház lesz.

Márkot ismerve alkalmanként szeret időt áldozni saját zeneiségére, és megmutatni a hallgatóságnak azon oldalát, amikor komolyabb, lírikusabb énjét is ki tudja bontakoztatni. Így lesz ez december 5-én, ahol egy egyedi Cseh Tamás-emlékesttel készül, hiszen pályafutása során meghatározó szerepet játszott a legendás zenész munkássága:

Cseh Tamás Márk számára mindig is meghatározó előadó volt, életét gyerekkora óta végigkísérte Bereményi Gézával való munkássága. Ezen az évek óta tervezett tematikus esten emlékezünk Márkkal az idén 10 éve elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerzőre és énekesre.

Egy nappal később Mikulás érkeztével a már megszokottnak mondható saját akusztikus estjével várja a rajongókat, ahol egy szál gitáron hallhatunk tőle Halott Pénz slágert, valamint hazai illetve külföldi előadók ismert nótáit is setlistjére tűzi. Mivel kedvenc énekesei közé tartozik a Szigeten is fellépett Ed Sheeran, ezért ne lepődjünk meg azon, ha egyszer csak felcsendül egy-egy igencsak népszerű dallam is… :)

Járai Márkot a Halott Pénz énekeseként ismerte meg az egész ország, de mostanra a karcos hangú énekes szólóban is az egyik legkedveltebb egyszálgitáros előadóvá nőtte ki magát. Szokásához híven egy különlegesen intim és kedves szettel érkezik az Ellátóházba, amelyben feldolgozásait és saját szerzeményeit hallhatjuk.

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: Ellátóház

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1015339048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása