Parov Stelar és Timmy Trumpet is jön a STRANDra!
2019. november 30. írta: Kultúrjunkie

Parov Stelar és Timmy Trumpet is jön a STRANDra!

unnamed_86.jpg

Immáron nyolcadszor jelentkezik a Balaton Régió legizgalmasabb eseményeit felvonultató programsorozat, a MOL Nagyon Balaton, melynek keretében ezúttal is világsztárok sora érkezik majd Zamárdiba, a STRAND Fesztiválra. Augusztus 18-22. között már biztosan fellép Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig és a Milky Chance, valamint a legnagyobb hazai kedvencek. Early bird jegyek december 2-től kaphatók, köztük kedvezményes diákjegyek is!

l.jpg

A STRAND Fesztivál hét évvel ezelőtt, a VOLT Produkció szervezésében jött létre és nőtte ki magát a MOL Nagyon Balaton programsorozat keretében a Balaton Régió egyik legfontosabb fesztiváljává, olyannyira, hogy a 2019-es évben gyakorlatilag megduplázta látogatóinak számát. 

A szervezők 2020-ban is szeretnék tartani ezt az irányt, amit mutat a most bejelentett nevek sora is, hiszen jön az osztrák közönségkedvenc, Parov Stelar,  a DJ Mag top 100-as listáján is előkelő helyen szereplő ausztrál sztár DJ, Timmy Trumpet, a francia DJ-producer-énekes-dalszerző Martin Solveig és a közkedvelt német formáció, a Milky Chance is. Persze idén sem maradhatnak ki a kedvenc hazai előadók: a STRAND Fesztiválon fellép majd a Tankcsapda, a Halott PénzMajka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello, az Irie Maffia és Horváth Tamás is. 

unnamed_1_44.jpg

Jegyek kedvezményes áron - bérletek már 19 990 Ft-tól - kaphatók december 2. és 24. között a strandfesztival.com oldalon, vagy személyesen az Akvárium Klub jegypénztárában. Ráadásul, aki az elsők között, december 6-ig megváltja az early bird akció keretében a 4 vagy 5 napos normál vagy VIP bérletét, az ajándék pólót vagy sapkát választhat a limitált példányszámban megjelenő karácsonyi STRAND Fesztivál kollekcióból. 

További jó hír a STRAND Fesztivál háza tájáról, hogy a fesztivált jelölték a European Festival Awards shortlistjén, Best Medium-Sized Festival kategóriában, amire itt lehet szavazni. Kedvcsinálónak pedig lássuk a 2019-es STRANDról készült aftermovie-t:

 

Forrás: Nagyon Balaton Sajtóiroda

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6515331742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása