Egy hely ahol 3 napra újra 18 éves leszel!
2019. november 27. írta: Kultúrjunkie

Egy hely ahol 3 napra újra 18 éves leszel!

Az időutazás dátuma: 2020. június 4-5-6.

kulfoldi_fellepok_es_magyar_cover.png

2020 június élején újra 3 napra beülünk az időgépbe és vissza idézzük a 90-es és 2000-es évek fergeteges bulijainak hangulatát, ahol újra 18 éves lehet mindenki!

A fesztiválra több olyan fellépő is érkezik akik először látogatnak a napfény városába, de lesznek a korábbi kedvencek is. Dániából érkezik a 90-es évek egyik slágergyárosa, akinek tekintete most is olyan mint egy tininek: Whigfield! Elhozza a legnagyobb slágereit Saturday night-ot, Think of you-t vagy a Sexy eyes-t. De velünk bulizik jövőre az a csapat is akik nélkül a 2000-es években nem volt igazi party, Natalie Holner vezetésével felrobbanjta a fesztivál nagyszínpadát a Cascada az Everytime we touch-al vagy a Evacuate the dancefloor-al. Az egyik nagy visszatérő AliceDj pedig a Better off alone slágerével viszi le a fejünket az Újszegedi Partfürdőn. Pumpálásban se lesz hiány, hiszen a belga Danzel is támad, a Pump it up-al vagy a Put your hands up in the air-el mozgatja át a fesztiválozókat!

Ismerős a Hold on, Summer summer, Mallorca?  

Extra nagy durranás, 15 év után Magyarországon és  a Deja Vu Fesztiválon először lép színpadra  a  jamaicai és német formáció a LOFT

A számos nemzetközi sztár mellett a hazai kedvenceink is velünk lesznek újra tinik, már biztosan itt lesz az  UFO, az Annimal Cannibals és Erős és Spigiboy is. De természetesen nem ez a teljes lista, a következő időszakben érkezünk még számos külföldi és hazai kedvenccel. Már most érdemes a jövő évi szabadságolási tervbe beírni a Deja Vu Fesztivál dátumát! 

Egy hely ahol 3 napra újra 18 éves leszel!

Deja Vu Fesztivál

2020 június 4-5-6

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9215327472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása