Megérkezett a Sophie by Chance Magdalena kollekció
2019. november 18. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett a Sophie by Chance Magdalena kollekció

emc_0386.jpg

Buzás Zsófia fiatal tervezőnő, a Sophie by Chance táskamárka megálmodója a Budapest Central European Fashion Week keretében mutatta be új táskakollekcióját. 

emc_0756.jpg

A tervező elmondása szerint, táskamárkája a nőiességet, finom eleganciát ötvözi, de a kollekciókban megtalálhatóak kifejezetten egyedi, figyelemfelkeltő darabok is. Az egyes termékek jól variálhatóak, olyan nőknek készültek, akik egy nap többször is képesek megújulni, akár munkába igyekvő üzletasszonyok, akár édesanyák, akár modern városi nők, esetleg mind egyszerre. Az egyes kollekciók tervezésekor a hívószó a változatosság, a csillogás, az egyediség volt.

A MAGDALENA kollekció

Legújabb, nemrég bemutatott, 2020SS kollekciójának ihletője Frida Kahlo. A mexikói festőművésznő ikonikus stílusjegyei meglepő és új formában jelennek meg Sophie legújabb kreációiban, amit imádott nagymamájának, Magdalenának ajánl. A táskák most is eredeti, első osztályú bőrből készültek, amiket az elengedhetetlen csillogó elemek tesznek még különlegesebbé. Az új nyári kollekcióban a lágy föld színek, pirossal és királykékkel fűszerezve izgalmas egyveleget alkotnak.  Azték és mexikói minták fonódnak össze, miközben az elegancia egy új szintre emelkedik a kiegészítők világában.

emc_0410.jpg

Bővebben a tervezőről

Buzás Zsófia 2015-ben végzett a Budapest Divatiskolában, a táskakészítést pedig szülővárosában, Esztergomban sajátította el. Ugyanebben az évben alapította meg márkáját, a Sophie by Chance-t. Első táskakollekciója a 15/16AW Diótörő kollekció volt.

Kollekciói egyszerre nőiesek, anyaghasználatukban elegánsak, kiegészítőik és tervezésük tekintetében pedig bohókás, játékos darabok. Sophie a kollekciók megalkotásánál fontosnak találta, hogy minden méretben készülhessenek egyedi darabok. „Egy táskánál nincs konfekció méret, bárkinek jól áll, aki magáénak érzi. Ez nekem is sokkal nagyobb biztonságot és szabadságot nyújt a tervezés táptalaján.”

www.sophiebychance.com

Fotók: Emil Chalhoub

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2715311760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása