Megérkezett a Seveled plakátja
2019. október 31. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett a Seveled plakátja

December 5-én kerül a mozikba az év leghazudozósabb vígjátéka

seveled_jelenetfotok_fotokredit_kiss_nelly_4.JPG

December elején érkezik a mozikba a Coming Outot és a Poligamyt jegyző Orosz Dénes legújabb romantikus komédiája. A mai napon megjelent a Seveled plakátja, melyen a film főszereplői – Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli – láthatók.

seveled_poszter_12e.jpg

A Seveled főszereplője az örök kritikus Gergő (Mészáros Béla), aki egy igazán furcsa hazugsággal próbálja meg boldoggá tenni az unokára vágyó, súlyos szívbeteg édesanyját. Hogy teljesítse Emma néni (Básti Juli) vágyát, Gergő bemutatja neki öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka), és azt hazudják, a lány az ő gyermekét hordja a szíve alatt. A történet akkor kezd bonyolódni, amikor az anyuka hirtelen gyógyulni kezd, a fiataloknak pedig tovább kell játszaniuk a szerelmespárt.

Az év leghazudozósabb vígjátékának plakátja a film hangulatát tükrözi: önfeledt, szórakoztató és romantikus filmélményre számíthatnak azok, akik ezt a mozit választják decemberben.

A forgatókönyvet Orosz Dénes és Várady Zsuzsi írták, az operatőr pedig a rendező egyik állandó partnere, Fillenz Ádám volt. A Seveled produceri feladatait Tőzsér Attila, Orosz Dénes és Ferenczy Gábor látta el. A romantikus vígjáték további szerepeiben olyan művészeket láthatunk, mint Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pogány Judit, Mátray László és Luca Bercovici.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia december 5-én az InterCom forgalmazásában kerül a hazai mozikba.

 

 Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3515275194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása