Mindenszentek special Fran Palermo módra |Koncertajánló|
2019. október 30. írta: Kultúrjunkie

Mindenszentek special Fran Palermo módra |Koncertajánló|

73164333_2668635136532795_8414758406597902336_o.jpg

November 1-jén Mindenszentek napján az őszi időszak legnagyobb koncertjére készül a Fran Palermo band. Henriék körül az utóbbi hónapokban igencsak felpezsdült az élet, hiszen több új dalt is jegyeztek, illetve külföldi turnékon is megmutatták magukat.

Legutóbb Újvidéken (Szerbia) zenéltek, előtte pedig egy nagyvolumenű túra keretein belül több zenekarral karöltve eljutottak a szöuli (Dél-Korea) Zandari Festa-ra, amely egy háromnapos showcase fesztivál.

>

A nemrég lezajlott Magyar Klipszemlén idén két zenei videóval voltak jelen, még hozzá FOMO mozifilm főcímdalával a Jeopardy-val, illetve a Demons On The Beach-el, amelyek végül a döntőig jutottak.

A banda ezúttal egy különleges keserédesnek is mondható szettel készül az Akvába, ami többek között tartogat majd új nótákat, az ünnepnapokhoz valamilyen szinten köthető feldolgozásokat, valamint extra vendégzenészeket is. Jegyek még korlátozott számban elérhetőek, ne hagyjátok ki ezt a vissza nem térő alkalmat!

Jegyek

Facebook esemény

 

Borítókép: facebook.com/franpalermomusic

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3115274090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása