Akusztikus koncert az Ellátóházban Siklósi Örssel, az AWS frontemberével
2019. október 18. írta: Kultúrjunkie

Akusztikus koncert az Ellátóházban Siklósi Örssel, az AWS frontemberével

71730001_1761674047309277_914215649021001728_o.jpg

„Az AWS kemény zúzásai után néha úgy érzem, szükségem van arra, hogy könnyedebb akusztikus formában is koncertezzek” – meséli Siklósi Örs, az AWS frontembere. „Ez ugyanúgy én vagyok”– tette hozzá. Inkább egy mesélős, barátkozós, együtt sírós, együtt nevetős esemény, ahol az énekes az életéről, barátairól, családjáról anekdotázik, sőt – sokak kérésére- az AWS dalok mondanivalóját is kivesézi október 18-án este az Ellátóházban.

„Főként saját akusztikus dalokat játszom, amik nem fértek bele a zenekarom repertoárjába, de persze ugyanúgy felcsendülnek AWS feldolgozások is, valamint pár közismert dal a nagy kedvencektől” – mesélte az énekes.

Nem titok továbbá, hogy hamarosan érkezik Siklósi Örs (Ersch) első szóló lemeze, így az október 18-ai koncerten már debütálnak a legújabb dalok is.

Facebook esemény

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2615231216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása