Broadway komédia Kovács Patríciával és Ötvös Andrással a főszerepben
2019. október 17. írta: Kultúrjunkie

Broadway komédia Kovács Patríciával és Ötvös Andrással a főszerepben

Kaktuszvirág premier a Belvárosi Színházban

kaktuszvirag_olvaso_takacs_attila_7.jpg

Az Orlai Produkciós Iroda 2019. december 3-án tartja legújabb bemutatóját: Abe Burrows világhírű darabját, a Kaktuszvirágot a Jászai Mari-díjas Novák Eszter rendezi a Belvárosi Színházban. A fergeteges humorú komédia főszerepében Kovács Patrícia és Ötvös András lesz látható, mellettük színpadra lép többek között Schruff Milán, Józsa Bettina / Gombó Viola Lotti és Hunyadi Máté / Rohonyi Barnabás is. 

kaktuszvirag_olvaso_takacs_attila_9.jpg

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a "feleség" boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet?

A komédia zenés feldolgozása számos alkalommal volt már látható a hazai színpadokon, ám a Broadway-változat most először kerül bemutatásra Magyarországon, amely alapján a nagy sikerű film is készült Walter Matthau és Ingrid Bergman főszereplésével. Tonit Goldie Hawn játszotta, aki alakításáért megkapta a legjobb női mellékszerelőnek járó Golden Globe-, majd Oscar-díjat 1970-ben. Az Orlai Produkciós Iroda előadásában ezt a szerepet most Józsa Bettina / Gombó Viola Lotti alakítja, Stephanie-ként Kovács Patrícia, Julianként pedig Ötvös András lép majd színpadra.

kaktuszvirag_olvaso_takacs_attila_4.jpg

„A közönség számára vonzó darabot kerestünk, így esett a választásunk a Kaktuszvirág Broadway-változatára. Joggal remélhetjük, hogy elnyeri majd a nézők szeretetét, különösen ilyen nagyszerű szereposztásban. Engem a történet kedvessége érdekel elsősorban, az emberek egymáshoz fűződő viszonya, illetve annak a játékosságnak a lehetősége, amelyet az anyag kínál a színészeknek. Szeretek viccelni, és itt erre most minden lehetőségünk meglesz.” – mondta Novák Eszter, az előadás rendezője az olvasópróbán a Kaktuszvirágról.

Szereposztás:

Stephanie: Kovács Patrícia

Julian: Ötvös András

Toni: Józsa Bettina / Gombó Viola Lotti

Igor: Hunyadi Máté / Rohonyi Barnabás

Harvey: Schruff Milán

Senior Sanchez: Ficzere Béla

Mrs. Durant: Fekete Györgyi

Georgia: Mész Adrienn

Előadások időpontjai: december 3., 4., 9. és 31., Belvárosi Színház

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1915221224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása