Megérkezett az év leghazudozósabb vígjátékának előzetese!
2019. október 13. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett az év leghazudozósabb vígjátékának előzetese!

seveled_jelenetfotok_fotokredit_kiss_nelly_teaser_1.JPG

December 5-től vetítik a mozikban a Poligamy-t és a Coming Outot jegyző Orosz Dénes legújabb romantikus komédiáját. A Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével érkező Seveled első előzetesében sorra adják egymásnak a kilincset a legnevesebb hazai színművészek.

Előző két mozisikerével Orosz Dénes már bizonyította, hogy ért a nagyközönség nyelvén. Az év leghazudozósabb vígjátékának is az a célja, hogy önfeledten szórakoztasson. A Seveled történetében megismerhetjük a saját hazugságaiba gabalyodó Gergőt (Mészáros Béla), aki beteg édesanyja (Básti Juli) megnyugtatására kezd ál-kapcsolatba ex-sztriptíztáncos szomszédjával, a várandós Sacival (Tenki Réka). A romantikus komédia további szerepeiben olyan művészeket láthatunk, mint Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pogány Judit és Mátray László. A Seveled első előzetesével már találkozhatsz a mozikban és a film online felületein. Orosz Dénes új vígjátékát december 5-től vetítik az InterCom forgalmazásában.

Seveled: Facebook / Instagram

 

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr215220628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása