Áprilisban Cavetown és Orla Gartland az Akváriumban
2019. szeptember 30. írta: Kultúrjunkie

Áprilisban Cavetown és Orla Gartland az Akváriumban

YouTube sztárok az Akvárium színpadán

orla-gartland2.jpg

2020 áprilisában friss tehetségek érkeznek az Akvárium Klubba. Az ukulelével YouTube-on feldolgozásokat játszó Cavetown Európai turnéjának keretében érinti Budapestet, két szintén, főként a videómegosztón munkálkodó zenésztársa, Orla Gartland és spookyghostboy társaságában.

Robin Skinner, alias Cavetown 2013-ban töltötte fel első videóját az internetre, majd sorra posztolta a legnépszerűbb számok ukulelés feldolgozását YouTube-ra. Mára több mint egy millió követővel bír, a Twenty One Pilot The Judge című számának ukulelés verzióját pedig több mint 4.3 millióan látták. A sikert azonban egyértelműen a 2018-as Lemon Boy című albumával és annak címadó dalával érte el. Most Európai turnéjának keretében az Akvárium közönsége is megcsodálhatja tehetségét.

tumblr_inline_pswbfucqrn1s9on4d_540.jpgFotó: onestowatch.com

Cavetown két másik YouTube-os pályatársával lép majd színpadra, jön az ír énekes-dalszerző és gitáros Orla Gartland, akit elsősorban Joni Mitchell, Regina Spektor, Imogen Heap és Marilyn Manson inspirált. A vendég pedig a spookyghostboy néven munkálkodó Austin Thomas lesz.

Jegyek szeptember 27-én 10 órától kaphatók a következő linken:

https://akvariumklub.hu/programok/cavetown-orla-gartland-spookyghostboy/

Facebook esemény

 

Sajtóinformáció: Presspresso

Borítókép: millennialpinkblog.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6715175150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása