James Blunt 2020-ban európai turnéra indul
2019. szeptember 01. írta: Kultúrjunkie

James Blunt 2020-ban európai turnéra indul

Április 1-jén a Budapest Arénában lép fel

jamesblunt_2020_v1_k.jpg

Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind Atlantic Recordsnál történő október 25-i megjelenéséről szóló hírek után, James Blunt bejelentette nagyobb lélegzetvételű, európai és egyesült királyságbeli 2020-as turnéját. James február 14-én Birminghamben nyitja, és a londoni Royal Albert Hallban zárja európai körútját – április elsején pedig újra ellátogat Budapestre is. Jegyek szeptember 6-án, 10 órától kaphatók!

Bár utolsó allbumán az elektronika felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új albumán visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatsz majd, amelyek az érzelmeinkre és az értelmünkre egyaránt hatnak. Többet is ki lehetne emelni közülük, például az első hűsítő, Cold című kislemezt, a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. Az egész albumot áthatja egyfajta melegség és a zenész igazi személyisége.

James Blunt első albuma Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Eddig több mint 23 millió albumot adott el, varázslatos személyiségét pedig nemcsak dalain és koncertjein, de már twitter fiókján keresztül is megismerhetjük.

A budapesti koncertről további részleteket itt találsz:

www.livenation.hu

www.funcode.hu 

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3115034658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása