Mi dolgod a világban?
2019. augusztus 14. írta: Kultúrjunkie

Mi dolgod a világban?

Elindult Makranczi Zalán Youtube csatornája

mi_dolgod_a_vilagban_cover.jpg

Magyarországon ritka az, ha egy színművész vlogolásba fog. Makranczi Zalán pontosan ezt tette és augusztus 11-én elindította saját csatornáját, Mi dolgod a világban? címmel. A folyamatosan színházban és filmekben is látható művész, egy olyan témát kezdett boncolgatni, amely a kisfiával való beszélgetésből indult és azonnal a család több generációjához tartozó tagjaival történő diskurzushoz vezetett. A sorozat célja az, hogy a több típusú és korú ember elmondja, hogy ő mit gondol magáról, mi a célja és hová tart az életben. Így ismerkedhetünk meg a művész szüleivel, feleségével Szinetár Dórával, felesége nagyfiával, testvérével és anyósával, illetve apósával, Szinetár Miklóssal. 

makranczi_zalan_portre.jpg

Makranczi Zalán szabadúszó színész, szerepel többek között a Valentin nap éjszakájában a Rózsavölgyi Szalonban, valamint A hősben az Ódry Színpadon. A Spinoza Színházban látható egyszemélyes drámája, amely Platón A védőbeszéd művéből készült. Hangját kölcsönözte már a Ruben Brandt, a gyűjtő egyik főszereplőjének, szerepelt az elmúlt évek legsikeresebb produkciójában, a Kincsemben, az HBO saját gyártású sorozatában, az Aranyéletben, állandó szereplője az RTL Klubon futó Drága örökösök című napi sorozatnak és közreműködött a Netflix saját gyártású animációs sorozatában, a Love, Death and Robots-ban is. 2019. szeptemberétől a József Attila Színház új bemutatójában, a Macskafogóban találkozhatnak vele a nézők.

A folyamatos művészi munka mellett indította el videócsatornáját, amin egy tőle egyáltalán nem távolálló témáról beszélget szeretteivel és a legközelebb állókkal. A videókban találkozhatunk feleségével, Szinetár Dóra művésznővel, szüleivel, testvérével, Dóra nagyfiával, az anyósával és apósával, Szinetár Miklós rendezővel is.

Rendkívül érdekes, hogy különböző generációk szólnak meg így és mondják el meglátásukat az adott témáról.

A hetente két új videóval frissülő, izgalmasnak ígérkező videókat ITT nézheted meg!

Ezen sorozat folytatása hamarosan érkezik, ugyanebben a témában, de már más közismert megszólalókkal!

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr115009216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása