Különleges alkalomra készített dalt és klipet a yesyes
2019. augusztus 14. írta: Kultúrjunkie

Különleges alkalomra készített dalt és klipet a yesyes

68830513_1567523786715447_8637979431907885056_o.jpg

A yesyes zenekar harmadik magyar nyelvű dala a Petőfi Rádión debütált először, és nemrég video is készült hozzá. A Hiába ér véget a nyár című szám a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra készült himnuszként, Kézdivásárhely ugyanis igencsak fontos szerepet tölt be a yesyes életében, hiszen ez Katona Tamás, az a banda dobosának szülővárosa

A dalhoz a borítót a szintén kézdivásárhelyi Máthé Zoltán készítette Erdélyben, és a klipet is egy erdélyi csapat közreműködésével forgatták: a szereplők is odavalósiak, így a kliphez nagyon különleges érzelmek fűzik a srácokat.

Amellett, hogy egy himnuszt szerettek volna írni, a yesyes azt az érzést próbálta dalba önteni, amelyek fontosabbak egy egynyári fellángolásnál - ilyen a család, a szülőház, a barátok. Hiszen hiába ér véget a nyár, ezek akkor is az életünk része maradnak.

Az Őszi Sokadalom a nyár utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre, ami szintén azt az üzenetet közvetíti, hogy a nyárnak ugyan vége, de az élet nem áll meg, szóval érezzük jól magunkat a hidegebb hónapok beköszöntével is!

 

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2515009866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása