Megérkeztek a Vanishing Point 2019 első nevei
2019. július 17. írta: Kultúrjunkie

Megérkeztek a Vanishing Point 2019 első nevei

Az elmúlt két év fogadtatása után október 12-én újra jön a Vanishing Point Fesztivál, hogy tovább népszerűsítse a pszichedelikus rock és udvarában található műfajok tehetséges alkotóit. 

img-1059.PNG

Harmadik évére a Vanishing Point egy műfaji mozgalommá kezd növekedni, ahol egy egynapos klubfesztiválon felsorakoztatják előttünk a szcéna legmeghatározóbb együtteseit itthonról és a külföldről egyaránt. A csapat változatlan: a New Beat-tel együttműködésében a Middlemist Red esztétikája alapján összeállni látszik az idei fellépők sora:

iceage.jpg

---

bo_ningen.jpg

---

the_qualitons.jpg

---

middlemist_red.jpg

---

run_over_dogs.jpg

---

carson_coma.jpg

---

perrin.jpg

---

meteo.jpg

---

panel_surferes.jpg

---

the_keeymen.jpg

 

A produkciókat idén is a Dürer Kert három termében és kerthelyiségében élvezhetitek, a hely már megszokott vizuális átalakításán pedig a legtehetségesebb dekoros és VJ csapatok dolgoznak majd.

 

 

Esemény: https://www.facebook.com/events/1666284970143869/

Jegyek: https://tixa.hu/vanishingpoint2019

Forrás@Rudolf Rebe

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1314968472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása