Őszinte - megérkezett a legfrissebb Wellhello sláger!
2019. július 15. írta: Kultúrjunkie

Őszinte - megérkezett a legfrissebb Wellhello sláger!

unnamed_64.jpg

Az elnökök májusban megjelent nagysikerű barátság-himnuszuk után újabb slágergyanús dallal jelentkeznek – az „Őszinte" egy bravúros bosszúálló videóval debütált július 12-én.

Mennyire őszinte egy mosoly száz emeletnyi zuhanás után? Erre a kérdésre keres választ a Wellhello új, „Őszinte” című száma, amely a kapcsolatokon belüli macska-egér játékról és féltékenységi körökről szól.

Az „Őszinte” Fluor és Diaz második durranása 2019-ben – a „Barátom” májusban debütált, több milliós nézettséget ért el YouTube-on és visszatérő eleme a rádiós és digitális toplistáknak. A dalhoz egy, a Nissan által támogatott akciódús videóklip készült, amelyben az autó mellett két bosszúálló barátnő játssza a főszerepet. Öveket becsatolni - a vagány videó egy olyan csavart rejteget, amitől garantáltan fejreálltok. 

2019-ben összesen 20 koncertet vállalt el az együttes, hogy több időt szentelhessenek az alkotásra,  azonban 2020-ban már újra teljes erővel vágnak bele a koncertezésbe. „A turnézás fontos része az együttesnek. A dalok igazán a koncerteken kelnek életre a közönség előtt és a közönséggel, ettől az élménytől sosem fosztanánk meg magunkat, ez ad igazi erőt.”

A fiúk még készülnek megjelenéssel az évre, illetve egy nagy meglepetést tartogatnak a tarsolyukban, amelyre hamarosan fény derül majd..

A Wellhello-t az alábbi helyszíneken és dátumokon érhetitek még el addig is:

júli 19: Campus Fesztivál
júli 26: Fezen Fesztivál
júli 27: Plázs
aug 10: Kolor fesztivál
aug 23: Strand fesztivál
aug 30: Provakáció
nov 23: Wellhello, Follow The Flow, Audi Aréna Show

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3214947734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása