Megérkezett a VOLT EGYSZER EGY... HOLLYWOOD új magyar szinkronos előzetese!
2019. május 29. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett a VOLT EGYSZER EGY... HOLLYWOOD új magyar szinkronos előzetese!

voltegyszeregyhw_jelenetfoto_3.jpg

Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Quentin Tarantino rendez: 9. filmje hihetetlen sztárszereposztással készül, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú. A Volt egyszer egy… Hollywood a Cannes-i Filmfesztiválon debütált és hatalmas sikert aratott a közönség és a kritikusok körében, most megérkezett a legújabb előzetes, melynek segítségével már közelebbről is megismerkedhetünk Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie filmbélikaraktereivel.

1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….

voltegyszerhollywood_1000x1443_1.jpg

 Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr414867602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása