Breaking! 2000 jegy válik elérhetővé Ed Sheeranre a Szigeten
2019. május 27. írta: Kultúrjunkie

Breaking! 2000 jegy válik elérhetővé Ed Sheeranre a Szigeten

Újra lehet Ed Sheeran jegyet kapni

201743182558_strep.jpg

A közönség nyomásának engedve még 2000 darab, Ed Sheeran koncertnapjára szóló jegyet dobnak piacra a Sziget szervezői. Az árusítás május 30-án kezdődik.

 „Óriási az érdeklődés a Sziget első napjára hirdetett Ed Sheeran koncertre, nem csoda, hogy a napijegyek pillanatok alatt elfogytak” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy azóta folyamatosan kapják az e-mail-eket a rajongóktól, akik lemaradtak a jegyvásárlásról. „Végül úgy döntöttünk, hogy a Nagyszínpad körüli terület minimális átalakításával növeljük a nézőteret, így lehetséges, hogy további 2000 fő még kényelmesen tudja élvezni koncertet” – mondta Kádár. A szervezők az Ed Sheeran koncert befogadóképességénél úgy kalkuláltak, hogy az aznapot is magba foglaló bérletesek is meg tudják nézni a koncertet. Kádár elmondta, hogy az ilyen 3, 5 illetve 7 napos bérletek továbbra is kaphatóak lesznek.

Jegyek majd itt

Fotó: informuji.cz

Sajtóinformáció: Sziget Sajtóiroda

 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4114863752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása