Vagány francia csajok a hajón |Koncertajánló|
2019. április 16. írta: Kultúrjunkie

Vagány francia csajok a hajón |Koncertajánló|

L.E.J. lemezbemutató az A38-on

51749997_10156131527122849_9152548829302620160_o.jpg

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül érkezik április 17-én az A38 Hajó színpadára a L.E.J. nevezetű francia trió.

Az együttes neve a három hölgy keresztnevének kezdőbetűiből állt össze, azaz Lucie, Elisa és Juliette. A fitalos sanzon-pop csajbanda 2015-ben let igazán ismert és felkapott, amikor is feltöltésre került a videómegosztóra egy pár perces saját feldolgozású egyveleg, amelyben az akkori nyári slágereket adták elő a saját stílusukra szabva.

Zseniálisra sikeredett!

Itt pedig a 2016-es verzió:

Rövid történetük:

„A három ‒ egyébként szinte hónapra pontosan egyidős és gyerekkoruk óta barátnő ‒ lány pedig egyenesen a világhírbe katapultált. Az azóta eltelt három év alatt jóformán mindenütt koncerteztek a párizsi Olympiától az SXSW-ig, a cannes-i filmfesztiváltól a párizsi eb-döntőig. Közben a feldolgozások mellé szépen csepegtették saját szerzeményeiket is, melyekben megcsillogtatták erényeiket: csegő énekhangjuk csodás összhangját, a finom, csellóra és billentyűsökre épülő akusztikus hangszereléseket, és az üde slágererzékenységet. A dalokból összegyűlt egy nagylemezre való, melyet tavaly adott ki a trió ‒ a feldolgozásokhoz hasonló sikerre.” – a38.hu

Zenéjükben a szaxofon-hárfa-cselló hármasa is szerepet játszik, így egy igazán izgalmas zenei utazásban vehettek részt koncertjükön, amelyről magatok is meggyőződhettek tehát szerda este 21 órakor az A38-on. Előzenekaruk egy hazai zenei formáció a Dalinda lesz.

Facebook esemény

Jegyek

 

Forrás: A38

Fotó: Budapesti Tavaszi Fesztivál

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5414766884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása