Akik Monte-Carlótól Izlandig repítenek |Koncertajánló|
2019. március 10. írta: Kászon Tomi

Akik Monte-Carlótól Izlandig repítenek |Koncertajánló|

Bermuda és Jetlag az Akváriumban

52373505_1276807482459328_8854977208519753728_o.jpg

Adott két könnyűzenét játszó formáció enyhe elektronikus beütésekkel, akik leginkább igencsak fülbemászó dallamaikról, és megkapó szövegeikről ismertek. Nemzeti ünnepünk után rögtön az Akvárium Klub kisebbik termében találkozhatunk majd velük.

Március 16-án érkezik tehát kedvenc pesti terünk alá a Bermuda, illetve a Jetlag „légitársaság”.

Mórocz Tomiékról (Bermuda) az utóbbi időben kevesebbet hallhattunk, ugyanis az elmúlt időszakban inspirálódtak és dalokat írtak. Ennek köszönhetően nem is oly rég, január végén jöttek ki a legújabb klipjükkel, amit Felcser Mátéval közösen készítettek. Az együttes egyébként a tavalyi évet nagyrészt a Wellhelloval töltötte, hiszen közös turnén vettek részt.

 Ők azok, akik még Halász Juditot is megnyerték maguk mellé egy dal erejéig:


A Jetlag Molnár Tamással az élen, aki egyébként hazánk egyik legfelkapottabb dalszerzője is egyben már jóval intenzívebb korszakot tudhat maga mögött, mivel a tavalyi évben a Nagy-Szín-Pad zenei versenyen mutathatták meg magukat, ami után nyilvánvalóan, és jogosan megkezdték a nagyívű fesztiválmenetet. Az összes valamirevaló nagyfesztiválon jelen voltak, és azokat az energiákat szerencsére hozták tovább magukkal, hiszen a 2019-es évben túl vagyunk már jópár teli klubos koncerten. A csodálatos hangú Marge-al közösen a Berlinben forgatott klipjükkel a tavalyi év slágerlistáit bitorolták „Égen át” nevezetű dalukkal, még a jelenlegi esztendőben pedig saját nótájukkal a Kínában telefonokkal megörökített „Emlékbe” cíművel.

A két zenekar közös estjén már csak azért is erősen ajánljuk nektek a megjelenést, mivel számos meglepetésvendég is várható!

Kedves Utasainkat biztosíthatjuk, hogy ezen éjszakán a Jetlag Airlines egészen biztosan át fog repülni a Bermuda-háromszög felett! :)

Jegyek

Facebook esemény

 

Borítókép: facebook.com/jetlagofficial

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2014679778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása