Máris itt van Ariana Grande új lemeze, a thank u, next!
2019. február 08. írta: Kultúrjunkie

Máris itt van Ariana Grande új lemeze, a thank u, next!

image002_8.jpg

Az augusztusban megjelent Sweetener a korábbi albumoknál érzékenyebb tónusú volt, ami nem is csoda: az énekesnőt mélyen megrázta a 2017-es manchesteri koncertjén történt terrortámadás.

A megjelenés óta eltelt öt hónap is durva érzelmi hullámvasút volt Grande számára. Először korábbi szerelmét, Mac Millert veszítette el (a rapper régóta küzdött függőségével, míg végül túladagolta magát), októberben pedig szakítottak vőlegényével, a színész Pete Davidsonnal.

Az album előfutáraként megjelent három single-ből kettő (thank u, next és 7 rings) a Billboard 100-as listájának első helyén debütált – és nagy valószínűséggel mindegyiket Ariana korábbi párkapcsolatai inspirálták. A címadó thank u, next-ben többüket név szerint is megemlíti (Miller és Davidson mellett Big Sean-t és Ricky Álvarezt), az imagine-ben mintha Mac Millert gyászolná, a 7 rings pedig egy szakítás utáni, „gyógyító” shopping túráról szól.

A thank u, next-en előző albumának producereivel, Tommy Brownnal (The Black Eyed Peas, Travis Scott) és Max Martinnal (Katy Perry, Taylor Swift) dolgozott együtt – egyben ez az első lemeze, amelyen egyáltalán nem szerepelnek vendégelőadók.

Az albumot itt tudod meghallgatni

 Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4814615172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása