A Teljesen idegenek rendezője Magyarországon
2019. január 24. írta: Kultúrjunkie

A Teljesen idegenek rendezője Magyarországon

buek_genovesemagyarorszagon_5.JPG

A BÚÉK feltette sikereire a koronát. A szilveszterkor játszódó vígjátékra, amelyet még most is játszanak a mozik, már közel 240 000 magyar néző vett jegyet, ami nemcsak egy hazai gyártású mozifilm esetében elképesztő siker, hanem hollywoodi filmek itthoni eredményeihez képest is különleges. A telefonüzeneteiket és -hívásaikat egy éjszakán át egymással játékból megosztó baráti társaság története ráadásul a nézők mellett a kritikusokat is elvarázsolta… és az elismeréseket még mindig lehetett fokozni!

buek_genovesemagyarorszagon_1.JPG

Tegnap egyetlen napra Magyarországra jött a film alapjául szolgáló olasz mozi, a Teljesen idegenek író-rendezője, Paolo Genovese. Utazásának egyetlen célja volt: látni akarta a BÚÉK-ot.

A magyar változat készítői, Goda Krisztina rendező, Geszti Péter, Ditz Edit és Zákonyi S. Tamás producerek társaságában nézte meg az angol feliratos verziót – és a BÚÉK újabb (fontos) sikert aratott.

buek_genovesemagyarorszagon_6.JPG

A magyar változat a legjobb a filmemből készült remake-ek közül – jelentette ki határozottan az olasz filmes, és ez sokat jelent, hiszen a Teljesen idegenek-ből többek között francia, spanyol, dél-koreai, kínai és arab nyelvű változat is készült már. – És gratulálok a nagy sikerhez!

Az este közös vacsorával zárult, amelyen már a film néhány főszereplője, Törőcsik Franciska, Lengyel Tamás, Hevér Gábor és Elek Ferenc is részt vett. Hogy a filmeket alapul véve vacsora közben az alkotók is megmutatták-e egymásnak a mobiljukat, az az ő titkuk maradt…

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8814587074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.10.16. 17:02:24

Az olasz 10/9, a magyar meg olyan magyaros, 10/4.
süti beállítások módosítása